Коя е най-добрата оферта на пазара?

Тракторите BASAK могат да се купуват чрез предстоящите приеми по ПРСР

Коя е най-добрата оферта на пазара?

За поредна година от фирма Агротехники и КО отчитат силно участие  на изложението за селско стопанство БАТА АГРО. 

 

На щанда на компанията посетителите на експото в Стара Загора имаха възможност да разгледат голяма част от гамата от машини, предлагани от Агротехники и КО. 

 

Ново попълнение в портфолиото на компанията са мулчерите, вентилаторните и щангови пръскачки на AGROMA

 

Също така на изложението бе представена и почвообработваща техника с марката MANDAM, включваща брани, валяци, продълбочители и др.

 

Румен Дечев, търговски представител на компанията за Северна България ни разказа повече. 

“Доволни сме от панаира. Голяма посещаемост. Има доста продадени машини. Има интерес от земеделците. Продуктите, които продаваме са доста популярни и интересни”, каза Дечев. 

 

Звездата и традиционна марка в портфолиото на Агротехники и КО са произведените в Турция трактори BASAK

 

Basak 2110 S е най-добрата оферта на пазара. 

 

“Това е най-продаваният трактор от този диапазаон от 110 к.с. Добре се приема, хората са доволни. Купуват втора, трета машина”, посочи Дечев. 

 

Той обърна внимание, че именно този модел, както и моделът 5120 могат да бъдат купени чрез предстоящите приеми, които ще се отварят по Програмата за развитие на селските райони. 

 

На изложението БАТА АГРО бяха представени също сеносъбирачи, косачки, мулчери и миксери от полската марка SaMASZ от зелената серия на Агротехники и КО.

 

 

Важно за земеделците е и сервизното обслужване. От Агротехники и КО предлагат на своите клиенти увереността, че могат да разчитат на надежден и качествен сервиз. 

 

Базите на компанията са в цялата страна - Борован, Стара Загора, Карнобат, Силистра, Разград и Добрич, като всяка база разполага с магазин за резервни части.

 

Търговците и сервизните техници са обучени и на разположение при нужда на фермерите по всяко време. 

 

Освен сервизно обслужване, клиентите могат да разчитат на богатият асортимент от резервни части за всички марки земеделска техника на склад. Също така освен от физически магазин резервните части могат да бъдат поръчани на продавач-консултант и доставени от куриерска фирма. 

 

Фирмата се развива много успешно и вървим само напред и нагоре, отбеляза Дечев. 

 

Свържете се с представители на Агротехники и КО за повече информация чрез сайта на компанията http://agrotehniki.com/