Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Krone представя множество нововъведения в успешната си серия силажокомбайни Big X

Krone представя множество нововъведения в успешната си серия силажокомбайни Big X

Новите силажокомбайни на Krone от успешната им серия Big X се отличават в множество нововъведения, в това число нов двигател от MAN, който осигурява повече мощност при икономия на гориво. Krone предлага и изключителен комфорт за оператора с много новости в кабината.Иновативната система за управление на Krone, в съчетание с мощността на двигателя, позволява гъвкавост на работата при всякакви условия. Например, при придвижване до работните полета, мощността на двигателя следва конкретна кривам която позволява на машината да се движи с 40км/ч при възможно най-ниска консумация на гориво.


На полето операторът може да избере един от двата режима, съобразен със специфичните условия, които го налагат. Например при по-лека работа операторът би могъл да избере режима Eco Power, но когато естеството на работа изисква повече мощност, режима следа да бъде X-Power. От Krone смятат новия Big X е своеобразно безпрецедентно измерение на мощността. Друг важен момент е системата, контролираща скоростта на вентилатора, който охлажда хидравличното задвижване. Така контролирането на температурата също довежда до по-ниски експлоатационни разходи.

 

Новите модели в серията Big X са Big X 700, Big X 850, Big X 1100 с мощност съответно 670 к.с., 825 к.с. и 1031 к.с. Силажокомбайните са оборудвани стандартно със системата на Krone – VariStream, печелила награда на Agritechnica 2009. Системата VariStream осигурява гладката работа при всякакви култури.Новият дизайн на кабината осигурява простор за оператора. Видимостта също е изключително добра. Кабината е шумо-изолирана и това в съчетание с климатичната система осигурява ненадминат комфорт за оператора.Друга новост е подобрения джойстик, съчетаващ в себе си ергономичност и мултифункционалност. Вграден в подлакътника бутон позволява избор между двата режима Eco Power или X-Power.Хедерът Easy Collect позволява работа при различна ширина на редовете. Хедерите Easy Collect, които Krone предлагат са с работни ширини вариращи от 6 до 10, 5 м. Благодарение на тях се постига отлична работа при икономия на горивото дори при малки терени.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug