Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Кубота България ще предлага своя марка прикачен инвентар

 Кубота България ще предлага своя марка прикачен инвентар
Още през тази година Кубота България ще предложи прикачен инвентар с марката Кубота. В традиционния оранжев цвят и с високото качество на известен световен производител на прикачен инвентар, машините се очакват на българския пазар след представянето им в Болоня и Париж.
 
Очаква се първият оранжев инвентар да бъде показан на есенното издание на Бата Агро през септември. До тогава Кубота България ще подготви брошури на български език, допълнение в сайта си и обучение на дилърската мрежа. 
 
През тази година на клиентите ще бъдат предложени оранжеви сеялки, торачки, култиватори и друг почвообработващ инвентар. 
 
През 2016 г. към тях ще се добави и зелената серия на Kverneland – косачки, балировачки, сеносъбиращ инвентар, фуражоподготвящи и фуражораздаващи машини.
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug