Кубота отново е сред най-предпочитаните марки трактори на пазара у нас  

Кубота е с пазарен дял от 10%, което поставя бранда на третото място сред най-продаваните марки у нас

Кубота отново е сред най-предпочитаните марки трактори на пазара у нас  

Кубота за поредна година затвърди мястото си сред първите три марки на най-продаваните трактори в България за 2020 година. Това стана ясно от данни на дирекция “Контрол и техническа инспекция” към Министерство на земеделието, храните и горите за регистрираните нови трактори през изминалата година.

 

ВИЖТЕ НОВО БИЖУ В ПОРТФОЛИОТО НА KUBOTA


По техни данни Кубота е с пазарен дял от 10%, което поставя бранда на третото място сред най-предпочитаните марки у нас.
Успехът се дължи на японското качество на машините, които стават все по популярни сред фермерите, както и на добрата работа на дилърите на Кубота България. 


“Разбира се, този успех нямаше да бъде факт и без фермерите, които са повярвали и са се доверили на марката Кубота. Радвам се, че те са открили правилната машина за тяхното стопанство в лицето на бранда. Това е най-голямото удовлетворение за нас”, споделиха от Кубота България за Трактор.БГ.


Кубота е силно търсена марка и заради отличните условия, които официалният дилър на бранда у нас предлага, а именно 5-годишна пълна гаранция без допълнително заплащане; 3 безплатни обслужвания, както и много изгодни финансови условия. Това са само част от предимствата, които предлага Кубота България.

 

Повече информация за продуктовата гама на Кубота може да получите от официалния представител на марката – фирма КББГ (Кубота България) на www.kubota-bg.com или от най-близкия дилър до Вас.