Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Kubota пуска нова серия лозарски трактори B50 с кабина

Kubota пуска нова серия лозарски трактори B50 с кабина

Kubota представи нова линия лозарски трактори B50 с кабина. Новите серии включват моделите B2650 ROPS и B3350 HSDC с мощност от 26,5 до 33,5 к.с. като номиналната изходна мощност на ВОМ-а е съответно 19,5 к.с. и 27 к.с.

Сериите Kubota B50 са оборудвани с луксозна, просторна и комфортна за своя клас кабина с максимална защита от прах и лесно за управление табло. Двигателите отговарят на еконормите за изгорени емисии Tier 4.  

Новата кабина при Kubota B50 осигурява максимален комфорт и целогодишна защита на оператора, независимо от атмосферните условия, каза Пол Уилямс, старши продуктов мениджър в Kubota. Кабината е със заоблени стъкла, като така се предлага допълнително пространство и отлична видимост на оператора наоколо. Тя е максимално защитена от навлизането на прах, както и с отлична шумоизолация при дългите часове на работа в полето. Вратите се отварят широко за лесно слизане и излизане на оператора от кабината. Седалката с подлакътници е с отлично окачване за максимален комфорт на оператора и минимална умора при работа. Кабината разполага и с 12-волтов контакт за зареждане на безжични периферни устройства.

Лостовете за управление са логично подредени в лявата и дясната конзоли, а ключовете са концентрирани около арматурното табло. Спирачните педали са преместени в лявата страна на кормилната колона за за има по-голямо пространство за краката от дясно и по-лесна работа на HST педала.

Повече информация за нови трактори Kubota можете да получите от Тракбул ООД.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug