Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Kubota пусна на пазара нова серия универсални компактни трактори

Kubota пусна на пазара нова серия универсални компактни трактори

трактор Kubota

Японският лидер в производството на трактори, пусна на пазара новата серия компактни трактори "Kubota L 3700". Това са универсални малки трактори с мощност 37,4 к.с. Оборудвани са серийно със система за бързо прикачване и сваляне на челен товарач.

 

Освен стандартната нова серия, от Kubota пускат на пазара и модификацията "Kubota L 3700 SU ". Разликата тук е във вертикално разположеният еко двигател "E-TVCS", който е с индиректна инжекционна система за впръскване, която позволява и използването на био-дизел. Освен това, използването на индиректно впръскване позволява по-високи скорости на работа на двигателя. Трансмисията при този модел е с плавно превключване, 3 степенна, хидростатична. Горивният резервоар е цели 34 литра и е достатъчен за пълен работен ден при максимално натоварване. Новост в серията е и използването вече на спирачки в маслена баня.

 

Навесната система при новата L серия е 3-точкова и с капацитет на хидравличната помпа от 25,7 литра в минута. Максималният капацитет на навеса за този малогабаритен трактор е цели 906 кг. !

 

В традицията на японския производител Кубота, всеки трактор се предлага стандартно комплектован с фреза. Опционално може да бъде оборудван с челен товарач, косачка и снегорин.

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug