Kubota пусна на пазара нова серия универсални компактни трактори

Kubota пусна на пазара нова серия универсални компактни трактори

Японският лидер в производството на трактори, пусна на пазара новата серия компактни трактори "Kubota L 3700". Това са универсални малки трактори с мощност 37,4 к.с. Оборудвани са серийно със система за бързо прикачване и сваляне на челен товарач.

 

Освен стандартната нова серия, от Kubota пускат на пазара и модификацията "Kubota L 3700 SU ". Разликата тук е във вертикално разположеният еко двигател "E-TVCS", който е с индиректна инжекционна система за впръскване, която позволява и използването на био-дизел. Освен това, използването на индиректно впръскване позволява по-високи скорости на работа на двигателя. Трансмисията при този модел е с плавно превключване, 3 степенна, хидростатична. Горивният резервоар е цели 34 литра и е достатъчен за пълен работен ден при максимално натоварване. Новост в серията е и използването вече на спирачки в маслена баня.

 

Навесната система при новата L серия е 3-точкова и с капацитет на хидравличната помпа от 25,7 литра в минута. Максималният капацитет на навеса за този малогабаритен трактор е цели 906 кг. !

 

В традицията на японския производител Кубота, всеки трактор се предлага стандартно комплектован с фреза. Опционално може да бъде оборудван с челен товарач, косачка и снегорин.