Kubota ще представи най-големия си трактор, моделът M130X, на изложението LAMMA

Kubota ще представи най-големия си трактор, моделът M130X, на изложението LAMMA

Kubota ще представи пълната си гама селскостопански машини на изложението LAMMA във Великобритания този месец (19-20 януари), в това число и новите модели трактори M130X и M8540 Narrow, както и другите модели от серията М.


За компания, която традиционно фокусира вниманието си върху строителната техника, производството на трактор за селскостопански нужди с мощност от 132 к.с. е наистина впечатляващо и заслужава да се види.

 

В действителност тракторът има повече екстри, отколкото тракторите от този клас на някои конкурентни производители. 8 скоростна Powershift трансмисия, автоматично превключване на предавките, двойна скорост за оборотите на двигателя – това е само част от техническите характеристики на машината.

 

Моделът М8540 Narrow пък е с мощност на двигателя от 84 к.с. Трансмисията отново е 8 скоростна, а дебитът на хидравличната помпа е 41,6 л/мин.

 

Очаква се тази година изложението LAMMA да бъде по-голямо от всякога. 660 компании ще вземат участие в събитието. Ще вземат участие много производители на техника за животновъдството и растениевъдството, както и огромен брой малки фирми. Организаторите споделиха, че за да се справят с допълнителния брой участници тази година да разширили покритата площ с 25 %.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!