Kubota започват обиколка "На път" из цяла Англия

  • 1748
  • 0
  • Новини
Kubota започват обиколка "На път" из цяла Англия

Японският производител на трактори Kubota започва обиколка "На път" из цяла Англия. Инициативата цели да запознае британците с най-новите модели селскостопанска, комунална и строителна техника на японския гигант Кубота.

Обиколката на Острова ще продължи от 2-и до 25-и септември, като ще включва полеви демонстрации на машините. Стартът на мероприятието ще бъде в красивия Шотландски град Единбург, ще премине през северните части на Англия, където са силно развити малките и среди стопанства за производство на зеленчуци / в района на Ливърпул и Манчестър/ и ще приключи в Гуент, Южна Англия.

Най-силен фокус по време на обиколката ще бъдат последните модели трактори за малки стопанства, тракторите от серия М и МХ, както и новите серии Kubota U и Kubota UX  мини-екскаватори.

В България към момента има 7 фирми вносители на употребявани трактори Кубота и 2 фирми, вносители на нови трактори Kubota. При вносът на новите трактори в България това става от дилъра на Кубота в Гърция  /селскостопанска и комунална серия/ и от дилъра на Кубота в Германия /комуналната и строителна серия/ .

Японската корпорация Кубота няма официален вносител за България, тъй като възможностите за развитие на пазара все още не оправдават инвестициите, които би трябвало японците да направят ако стъпят у нас.