Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Кукери от Столетово ще гонят злите духове на Агра 2008

Кукери от Столетово ще гонят злите духове на Агра 2008

www.selo.bg

За втора поредна година, Асоциацията на българските села /АБС/ ще участва със свой щанд на най-голямото селскостопанско изложение в България - АГРА 2008, което започва утре в Пловдивския панаир и ще продължи до 23 Февруари.

Предвид изминалата тежка селскостопанска година и кризата в животновъдството, от АБС поканиха кукери от карловското село Столетово, които да пропъдят злите духове от българското земеделие и да орисат изложители и посетители за една плодородна и успешна година.

На щандът на АБС посетителите ще бъдат консултирани по начините за финансиране на проекти и привличане на инвестиции в селата, както и за решаването на текущи проблеми.

Както и през миналата година, на щанда ще бъде инсталиран казан за ракия, като организаторите от АБС са предвидили в чашите на гостите през дните на панаира да бъде разлят минимум четвърт тон домашна балканджийска ракия. На щандът ще бъдат представени и няколко традиционни български занаята, като лично майстори от Етъра ще ваят на живо творби пред посетителите...И всичко това под звуците на автентичен български фолклор.


За повече информация:
Таня Борисова – Координатор АБС
0878/242587
www.selo.bg – Духът на българското село

Коментари
анонимен
на 28.06.2010 09:51:24
"въртящ обем", "икономичност при горивото"... ц-ц-ц... редактирайте малко написаното от вас, защото така...
анонимен
на 16.10.2010 17:35:38
Изглежда това е буквален превод от японски.Японците да вземат сами да си направят превода[:rtfm:]...[:hammer:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug