Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Култиватор на Great Plains Simba извърши шест операции с едно минаване в полето

Култиватор на Great Plains Simba извърши шест операции с едно минаване в полето

Култиватор на Great Plains Simba SLD (на снимката) извърши шест операции на полето с едно минаване. Преди дни SLD460 работи в стопанство край Беруик, в близост до границата на Англия и Шотландия, агрегатиран с трактор Challenger.

Без предварителна почвообработка, само с едно минаване, постигнахме: култивиране, преструктуриране на кореновата зона, засяване на маслодайна рапица, влагане на течен тор, влагане на пелети срещу вредители, валиране с цел уплътняване на почвата така, че тя да е устойчива на времето и да се запази влагата, посочиха от Great Plains Simba.

Култиваторът SLD460 е с работна ширина от 4,6 м, с възможност за агрегатиране към трактори с мощност между 300 и 650 к.с. По-големият модел – SLD600 е с работна ширина от 6,0 м и се окомплектова с трактори в мощностния диапазон от 400 до 650 к.с.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug