Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Култивирането отново е на мода с Monosem (СНИМКИ)

Култивирането отново е на мода с Monosem (СНИМКИ)

6-редов култиватор Monosem

Поизоставено през последните години, култивирането отново заема подобаващото му се място нас  важен технологически процес в почвообработката. Повишените изисквания към земеделието във връзка с опазването на околната среда възвърнаха отново интереса към  култивацията. Култивирането постига разнообразни цели и има както икономически ефект (намаляване броя на обработките и количеството тор; намалено потребление на вода), така и голяма полза за селското стопанство (разрушаване дори и на най-устойчивите плевели при еднократна обработка; подобряване на биологичната активност на почвата; намаляване активността на вредители (охлюви и др.)  и околната среда (Намалена употреба на продукти за растителна защита; Намалено количество тор заради локалното му приложение; Намалена водна ерозия).
 
Култиваторите MONOSEM са високо-надеждни и универсални, отличен избор за обработка в култури с междуредия от 37,5 до 80 см – царевица, слънчоглед, рапица, захарно цвекло и др. Предлагат се от 4 до 18-редови варианти, оборудвани с независимо колело за регулиране на дълбочината и пружинен паралелограмен механизъм. Върху секциите могат да се нареждат разрохкващи, подрязващи, браздообразуващи и загърлящи работни органи. Странично към тях се монтират дискове или щитове за предпазване на растенията при ранно окопаване. Могат да бъдат оборудвани с торовнасяща уредба. 
 
Актуално предложение за обработките на полето през този сезон  имат от ОПТИКОМ – налични на склад окопни култиватори MONOSEM , модел SCD, 6-редови,  сгъваеми. 
 
Допълнителна информация ще намерите в търговските центрове на Оптиком ООД, www.monosem.bg и на нац.тел. 0700 20 205.

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug