Kverneland CL GEOSPREAD гарантира печалба

Kverneland CL GEOSPREAD гарантира печалба
Kverneland представя тороразпръсквачката Exacta CL GEOSPREAD с вместимост 1300-2800 литра и максимална работна ширина от 33 метра. Идеалната комбинация в средния сегмент тороразпръсквачки за земеделски производителни, смесени или животновъдни стопанства. Системата GEOSPREAD прави възможна автоматичната или механичната промяна на работната ширина да се извърши много бързо. 
 
Висока технология в средният сегмент
Комбинацията от голямата вместимост от 2800 литра и максималната работна ширина от 33 метра прави CL GEOSPREAD идеалната тороразпръсквачка в този сегмент на пазара. Дори и в комбинация с по-малки трактори. Зареждането, дори и с биг бег е много лесно заради ширината на бункера от 245 см. Технологията GEOSPREAD която се използва и при по-големите модели е същата тук, което гарантира високо технологична тороразпръсквачка. 
 
 
Гарантирана печалба
Базирано на предишни обработки, граници на полетата и информация за извършените задачи, автоматичният секционен контрол на CL GEOSPREAD регулира работната ширина и дозираща система чрез GPS система за позициониране за перфектно препокриване и минимално предозиране. Например при работа върху поле с неправилна форма, GEOSPREAD ще започне да регулира работният захват стъпка по стъпка. Лесна работа, тъй като няма нужда да се сменят настройките на тороразпръсквачката или ISOBUS терминала.
 
"GEOSPREAD системата осигурява спестяването на 5-15% торове“ казва Jeroen van Turenhout, Старши продуктов мениджър. „Когато размерите на полетата са по – малки, дори икономията е по – голяма. Именно това прави Exacta CL GEOSPREAD идеалната тороразпръсквачка за всякакви типове стопанства", допълва той.
 
 
Kverneland е марка на Kverneland Group
Kverneland Group е водеща международна компания произвеждаща, развиваща и дистрибутираща селскостопанска техника и обслужване. Силният фокус върху иновациите ни позволява да осигурим уникална и богата продуктова гама с високо качество. Kverneland Group предлага цялостен пакет насочен към професионалното земеделие, покривайки всички процеси от земеделието, като подготовка на почвата, сеитба, балиращо оборудване, тороразпръскване, пръскане и електронни решения. За повече информация посетете www.kvernelandgroup.com
 
Официалният вносител на Kverneland за България е Тайтън Машинъри България.
 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар