Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Landini пуска нова серия трактори 6L в средния клас

Landini пуска нова серия трактори 6L в средния клас

трактор Landini 6L

Landini ще представи за първи път на изложението EIMA в Италия нова серия трактори 6L, съобщиха от фирма Оптиком ООД, официален вносител на марката в България.
 
Новата серия 6L е развитие на Landpower, с 3 модела: 6-145L (143 к.с.), 6-160L (163 к.с. ) и 6-175L (176 к.с.), всички оборудвани с 4,5-литров двигател с 16 клапана и система за селективна каталитична редукция на изгорелите газове (Tier4i). Двигателите са изключително икономични и заедно с горивния резервоар от 270 л позволяват дълги часове работа до презареждане с гориво. 
 
Тракторите от серия 6L са идеални за всякакви операции в стопанството, а оборудвани с челен товарач са подходящи и за животновъдни ферми. Широко отваряемият капак осигурява лесен достъп до отсека на двигателя за обслужване и почистването на радиаторите. 
 
Серия 6L предлага механична трансмисия 18+18 предавки, а като опция може да се избере хидромеханична с 3-диапазонна Powershift с 54+18 предавки. Предлага се и опция за пълзящи скорости при операции, които ги изискват (с 410 м/ч минимална скорост). Мощната хидравлична система осигурява дебит 87 л/мин плюс 38 л/мин за кормилното управление и до 5 допълнителни хидроразпределителя. ВОМ работи при две скорости и има за удобство функция за управление отвън. Задната навесна система с електронно управление е с товароподемност до 8400 кг, докато предният навес с товароподемност 3500 кг и предния ВОМ са опционални. 
 
Мощни и съвременни, новите трактори от серия 6L с подобрен интериор и нови цветове в кабината са в пълен синхрон със стилната визия на цялата гама Landini. 
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug