Landini строи завод за трактори в Бразилия

Landini строи завод за трактори в Бразилия

Landini ще отвoри производствена база в Бразилия. Заводът за трактори Landini – една от емблематичните марки на Argo Tractors, ще бъде построен, за да задоволи нуждите на местните пазари. Първоначалната инвестиция ще възлезе на около 13 милиона долара.

„Щатът Минас Жерайс (Minas Gerais), където ще построим завода, е разположен в идеалния географски район за производство на селскостопанска техника, благодарение на изградената мрежа от производители на части и квалифицирана работна сила", заяви Тиаго Бономо (Tiago Bonomo), бразилският изпълнителен директор на Argo Tractors Латинска Америка.

Заводът ще произвежда трактори в мощностния диапазон от 60 до 180 к.с., като първоначално ще се поризвеждат машини от 100 до 180 к.с.

„Целта, която си поставя Landini, e да покрие целия Бразилски пазар като предлага трактори на високо технологично ниво и изгражда широка дилърска мрежа“.

Компанията има стабилни позиции по цял свят, благодарение на развитието на най-съвременни, висококачествени машини и на ефективността на производството. „Това се дължи на продължаващите инвестиции, които Landini прави в научни изследвания и развитие – цялостна политика, която сега ни позволява да предлагаме изключително гъвкави решения за нашите клиенти“, посочи  Тиаго Бономо (Tiago Bonomo).

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!