Leica ще доставя софтуер за GPS навигациите в новите модели трактори John Deere

Leica ще доставя софтуер за GPS навигациите в новите модели трактори John Deere

 

Leica ще доставя софтуер за GPS навигациите в новите модели трактори John Deere, стана ясно след подписано преди дни лицензно споразумение между Deere&Co. и Leica Geosystems.


Leica Geosystems ще осигури нов софтуер за системите за автоматично управление AutoTrac в новите модели трактори John Deere, които ще се свързват директно чрез ISOBUS.

 

Leica Geosystems ще покрива широка гама от трактори John Deere, включително 61R, 62R, 72R, 82R, 83R, 93R, 94R, 94RT, 95R, 95RT.

 

Споразумението включва и вграждане на системите за прецизно земеделие и в бъдещи модели, които ще бъдат пуснати през тази година, а също и през 2013-а.

 

"Ние сме много доволни от споразумението, но най-вече от това, че получаваме предизвикателството да оборудваме с наш най-високо технологичен софтуер цялата нова гама от модели на John Deere", заяви Робърт Кернан, мениджър бизнес развитие за селското стопанство на Leica Geosystems.

 

Споразумението за въвеждане на софтуера на Leica предлага още на земеделските производители по-лесен достъп до другите технологични решения на фирмата за прецизно земеделие.

 

 

Leica е един от Световните лидери в производството на фото обективи и матрици за професионални фотографски и кино камери, като освен това произвежда богата гама уреди за картиране, лазерно измерване, GPS и лазерно проследяване, нивомери, специализирана техника за пътно строителство и минна индустрия и др.

 

© 2012 tractor.bg