Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Лизинг на селскостопанска техника за пролетна сеитба стартира GTrack

  • 24.02.2011 10:32
  • 1298
  • 0
Лизинг на селскостопанска техника за пролетна сеитба стартира GTrack

сеялка за окопни култури в базата на GTrack във Велико Търново

 

Закупуване на селскостопанска техника на разсрочено плащане чрез лизинг е най-новата услуга, която предлага великотърновската фирма Джи-Трак ООД. Съобразявайки се с възможностите и желанията на клиентите, Джи-Трак ООД съвместно с партньорите от TBI Лизинг и УниKредит Кънсюмър Файненсинг АД, разработи ефективни схеми за закупуване на селскостопанска техника на лизинг и разсрочено плащане, както и възможност за сезонни плащания на погасителните вноски.

 

Чрез лизинг можете да закупите всички видове нова селскостопанска техника и инвентар, които Джи-Трак ООД предлага - сеялки, пръскачки, култиватори, плугове, косачки и т.н.

 

За успешното извършване на пролетната сеитба, Джи-Трак ООД ви предлага промоционални цени и специални условия за лизинг при закупуване на 6-редова прецизна пневматична сеялка Altinoz, оборудвана със система за торовнасяне и усъвършенствана специално за работа при почвените и технологични условия в България. Джи-Трак ООД предлага сеялка Altinoz на лизинг с възможност за сезонни плащания на вноските, разпределени на 2, 3, 4 или повече вноски, в зависимост от вашите възможности.

 

Можете също така да се възползвате от възможностите за лизинг и разсрочено плащане при покупка на пръскачки, култиватори, сеялки и вадачки за картофи, плугове, косачки, торачки и т.н.

 

Процедурата по отпускане на лизинг е максимално опростена и съкратена, като в повечето случаи отпускането на финансирането отнема не повече от един ден и не се налага да посещавате офисите на лизинговите компании. След като изберете техниката, която искате да купите, в офиса на Джи-Трак се попълва заявление за отпускане на лизинг онлайн и в рамките на същия ден получавате отговор и след като подпишете договора за финансиране получавате стоката, която искате за закупите.

 

За повече информация можете да се свържете с Джи-Трак ООД на тел. 0878 249 373 и 0878 249 679, email: gtrackbg@gmail.com или посетете уебсайта на фирмата www.gtrackbg.com.

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug