Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Лизинг на селскостопанска техника за пролетна сеитба стартира GTrack

Лизинг на селскостопанска техника за пролетна сеитба стартира GTrack

сеялка за окопни култури в базата на GTrack във Велико Търново

 

Закупуване на селскостопанска техника на разсрочено плащане чрез лизинг е най-новата услуга, която предлага великотърновската фирма Джи-Трак ООД. Съобразявайки се с възможностите и желанията на клиентите, Джи-Трак ООД съвместно с партньорите от TBI Лизинг и УниKредит Кънсюмър Файненсинг АД, разработи ефективни схеми за закупуване на селскостопанска техника на лизинг и разсрочено плащане, както и възможност за сезонни плащания на погасителните вноски.

 

Чрез лизинг можете да закупите всички видове нова селскостопанска техника и инвентар, които Джи-Трак ООД предлага - сеялки, пръскачки, култиватори, плугове, косачки и т.н.

 

За успешното извършване на пролетната сеитба, Джи-Трак ООД ви предлага промоционални цени и специални условия за лизинг при закупуване на 6-редова прецизна пневматична сеялка Altinoz, оборудвана със система за торовнасяне и усъвършенствана специално за работа при почвените и технологични условия в България. Джи-Трак ООД предлага сеялка Altinoz на лизинг с възможност за сезонни плащания на вноските, разпределени на 2, 3, 4 или повече вноски, в зависимост от вашите възможности.

 

Можете също така да се възползвате от възможностите за лизинг и разсрочено плащане при покупка на пръскачки, култиватори, сеялки и вадачки за картофи, плугове, косачки, торачки и т.н.

 

Процедурата по отпускане на лизинг е максимално опростена и съкратена, като в повечето случаи отпускането на финансирането отнема не повече от един ден и не се налага да посещавате офисите на лизинговите компании. След като изберете техниката, която искате да купите, в офиса на Джи-Трак се попълва заявление за отпускане на лизинг онлайн и в рамките на същия ден получавате отговор и след като подпишете договора за финансиране получавате стоката, която искате за закупите.

 

За повече информация можете да се свържете с Джи-Трак ООД на тел. 0878 249 373 и 0878 249 679, email: gtrackbg@gmail.com или посетете уебсайта на фирмата www.gtrackbg.com.

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug