Мадара АГРО с нови продукти за българските фермери

Мадара АГРО с нови продукти за българските фермери
Новите си продукти показа на тазгодишната АГРА българската компания производител на селскостопанска техника Мадара АГРО. 
 
Според собственика на шуменската фирма – Валери Симеонов, голям брой клиенти проявяват изключителен интерес към тях. 
 
„Най-важното е, че има и реално търсене и реални сделки“, каза той. 
 
Многофункционалният комбинатор Raptor КТМ 417 също направи дебют на АГРА. Той е машина от съвсем ново поколение и представлява комбинация от стърнищен култиватор и дискова брана. От Мадара АГРО посочват, че машината е идеална за интензивна обработка на избраната дълбочина и отлично смесване на растителните остатъци. 
 
 
Сгъваемата дискова брана Caprice, Серия BDS е друг акцент от предложенията на шуменската фирма за родните фермери. Машината има иновативна технология за обработка на почвата. Вълнообразната форма на почвообработващите дискове осигурява ефективно натрошаване на буците и дава възможност за отлично срязване на всякакви видове растителни остатъци. 
Мадара АГРО представиха и иглена брана в разновидности от 8, 10, 12 и 15 метра. 
 
Новите модели окопни култиватори Рresice бяха  ОК 42, OK 8T и ОК L6, които са подходящи за обработка на междуредия на пролетни култури и загърляне.  
 
„Налагаме продукти, които са наложени в Щатите, в Канада, в Германия, във Франция. Имахме гости от Украйна. Започваме за Украйна сериозен износ. В средата на март правим първия износ за Австралия“, каза Валери Симеонов.
 
 
В Украйна компанията ще изнася дискови брани със самостоятелни дискове и култиватори. А в Австралия се насочват в сегмента на овощарството и лозарството, където ще се продават малки брани от 1.40 м до 2.60 м.  Но това не означава, че от компанията производител са забравили клиентите си у дома. 
 
 
„За овощарството за БАТА ще излезем с едно сериозно предизвикателство към всички овощари с доста интересни машини. Да изчакат овощарите, ще ги видят на БАТА“, добави Валери Симеонов.  
 
Повече информация за портфолиото с машини на компанията може да намерите на madaraagro.com
Добави коментар