Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Майски вечери при Оптиком стартират от 15 май в цялата страна

Майски вечери при Оптиком стартират от 15 май в цялата страна

И през тази година старозагорската фирма за земеделска техника Оптиком ООД е подготвила атрактивни срещи със своите клиенти – земеделски производители. За да бъде по-близо до тях, компанията стартира поредицата Майски вечери при Оптиком – поредица от събития в търговско-сервизните центрове на фирмата в цялата страна, която ще се проведе в периода от 15 май до 5 юни.

В рамките на кампанията клиентите на Оптиком ще могат да се запознаят с екипа, базите и наличните машини. Ще получат консултации на място от експерта Свилен Костов от Център за Иновативно земеделие за новите възможности за финансиране в ПРСР 2014-2020. Ще се запознаят и с изгодните лизингови схеми на земеделска техника от брандовете, които Оптиком предлага на пазара.

Компанията подготвя също атрактивни игри и томболи с възможност да се спечелят големи отстъпки за налични машини в деня на събитието.

Майските вечери ще завършват с вечерно барбекю парти, съобщават още от Оптиком ООД.

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug