Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Малка фирма опитва да внася трактори Iseki

Малка фирма опитва да внася трактори Iseki

Малка фирма от гр.Бяла се опитва да стане дистрибутор на трактори Iseki в България. Световно известната марка ISEKI засега няма официален вносител за България. В отговор на писмо изпратено от Tractor.BG до маркетинговия отдел на фирмата в Япония, се казва че покупателната способност на нашите фермери е по-ниска от нужната минимална бройка трактори, които да се реализират на местния пазар годишно. Тази бройка за страна като България трябва да е 100-120 трактора като минимум всяка година.

Може би именно заради това, фирма Беску-гр.Бяла, са закупили от официалния вносител на Исеки за Германия - 3 броя трактори - оборудвани за нуждите на голф-игрища и поддръжката на зелени площи, а не земеделски трактори, които са сравнително скъпи с цени от 35 000лв.

Продуктите на Исеки са насочени основно в 2 направления - земеделска техника и комунална техника. Произвеждат се модели от 16 до 45 к.с. с кабини или открити. Предимството при тези трактори, внесени от Германския представител на Iseki, е че имат сертификат EUR 2, което позволява да бъдат закупувани със средства по оперативните програми на ЕС.

На българския пазар, тракторите Исеки са най-вече познати със своите селскостопански модификации, произведени от началото до края на 80-те. Употребяван трактор нов-внос - Iseki 17 к.с. с фреза върви около 6000-7000лв. с ДДС, тези по 20-24 к.с. стигат цени до 9500лв.
Ако с тракторът пък е работено в България, цените са между 3500-6000лв.

виж още: Трактори - Фотоалбум

Коментари
анонимен
на 13.11.2011 15:38:04
[:success:][:success:][:success:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug