Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Massey Ferguson 8690 – високотехнологичен, но и лесен за експлоатация

Massey Ferguson 8690 – високотехнологичен, но и лесен за експлоатация

Massey Ferguson официално представи модела си MF 8690 на тазгодишното изложение Агра. Създателите на машината споделят, че тракторът е подходящ както за фермери-професионалисти, така и за фирми-изпълнители.

Тракторът е снабден с 6-цилиндров турбодвигател SISUDisel, 370 к.с. Двигателят работи със системата SCR, предназначена за управление на двигателя и обработка на изгорелите газове. MF 8690 ще използва универсалното силово предаване Dyna-VT, което залага на нови стандарти в ефективното задвижване. Системата автоматично управлява оборотите на двигателя, за да поддържа необходимата скорост.

Кабината на трактора е много добре организирана – има много добра видимост и място за извършване на маневрите. Предлага четириточково окачване на кабината. Нивата на шум и вибрация са на много ниско ниво.

MF 8690 е изпитан за дълъг експлоатационен живот. Преминал е най-строгите механични изпитания, включително и под налягане. Всяка част от трактора е изпитана изключително внимателно, при което е доказано, че тракторът може да издържи на най-неблагоприятен климат, най-тежък терен, както и на най-трудните операции на полето.

С мрежа от над 3200 търговски представителства в над 140  държави Massey Ferguson може да твърди, че разполага с най-всеобхватната мрежа за разпространение на селскостопански машини.

В България машините на Massey Ferguson могат да бъдат закупени от Фермер 2000.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug