Massey Ferguson 8690 – високотехнологичен, но и лесен за експлоатация

Massey Ferguson 8690 – високотехнологичен, но и лесен за експлоатация

Massey Ferguson официално представи модела си MF 8690 на тазгодишното изложение Агра. Създателите на машината споделят, че тракторът е подходящ както за фермери-професионалисти, така и за фирми-изпълнители.

Тракторът е снабден с 6-цилиндров турбодвигател SISUDisel, 370 к.с. Двигателят работи със системата SCR, предназначена за управление на двигателя и обработка на изгорелите газове. MF 8690 ще използва универсалното силово предаване Dyna-VT, което залага на нови стандарти в ефективното задвижване. Системата автоматично управлява оборотите на двигателя, за да поддържа необходимата скорост.

Кабината на трактора е много добре организирана – има много добра видимост и място за извършване на маневрите. Предлага четириточково окачване на кабината. Нивата на шум и вибрация са на много ниско ниво.

MF 8690 е изпитан за дълъг експлоатационен живот. Преминал е най-строгите механични изпитания, включително и под налягане. Всяка част от трактора е изпитана изключително внимателно, при което е доказано, че тракторът може да издържи на най-неблагоприятен климат, най-тежък терен, както и на най-трудните операции на полето.

С мрежа от над 3200 търговски представителства в над 140  държави Massey Ferguson може да твърди, че разполага с най-всеобхватната мрежа за разпространение на селскостопански машини.

В България машините на Massey Ferguson могат да бъдат закупени от Фермер 2000.