Massey Ferguson добави доста екстри в серията трактори 3600

Massey Ferguson добави доста екстри в серията трактори 3600

 

 

Massey Ferguson добави доста екстри в серията трактори 3600, в мощностния диапазон около 100 к.с.

 

В последните 2 години в цяла Европа се забелязва нарастване на търсенето на универсални трактори с мощност 80-100 к.с., което е една от причините MF да решат да внедрят повече екстри при тези трактори, които всъщност са характерни за големите трактори.

 


В трите нови модела на Massey Ferguson - MF3640, MF3650 и MF3660 виждаме по-широка кабина, по-комфортни седалки, управление с джойстик. Те са с мощност - съответно : 84к.с., 94 к.с. и 102к.с. И трите модела се предлагат в модификации за лозарство и овощарство, както и специализирани модификации за животновъдни ферми - с челен товарач.

 


Двигател

Макар да е необичайно за трактори с мощност около 100 к.с., новата серия Massey Ferguson 3600 е оборудвана с нови 3 цилиндрови дизелови двигатели Sisu. Те са тип Common Rail и са със система за електронно-управление. Едно от големите им предимства е, че осигуряват висока резервна мощност, дори при ниски обороти. Максималната мощност при тези двигатели се достига при 2000 об./мин., което означава - повече мощност, по-малко шум и по-малка консумация на гориво

 

Трансмисия
Новата скоростна кутия 24 х 12 е свързана с бутон в кабината, който може да задава 2 степени на скорости за всяка предавка. Powershutlle трансмисията се предлага като стандарт. В кабината също има и бутон за изключване на съединителя, който премахва нуждата от натискане на съединител.


Кабина

Кабината на новата серия трактори Massey Ferguson 3600 има нов интериор и функционалности, които са взети от големите модели трактори MF.

 

Повече за новите трактори Massey Ferguson, можете да получите от официалния вносител за България - Фермер 2000 АД.

 

новия Maсей Фергюсън

 

© 2011 tractor.bg