Massey Ferguson допълни серията си трактори MF 7400 с два нови мощни модела

Massey Ferguson допълни серията си трактори MF 7400 с два нови мощни модела

Новите трактори на Massey Ferguson от серията MF 7400 вече са на пазара. MF 7497 и MF 7499 с мощност съответно 225 к.с. и 240 к.с. са оборудвани с 6-цилиндров 7.4-литорв AGCO Sisu Power™ Tier 3  двигател, задвижван от безстепенна трансмисия Dyna-VT (CVT) и Dynamic Tractor Management (DTM) системата на Massey Ferguson. Това гарантира икономичността на трактора, както и високата му теглителна сила.

DTM и безстепенната трансмисия автоматично определят скоростта на двигателя, така че той да работи при максимално икономичен режим в зависимост от задачата, която изпълнява. Операторът има възможност да определя скоростта при дадена площ, както и оптималната работа на ВОМ-а.

Двигателят и трансмисията на трактора работят в синхрон, което позволява избор на най-ефективния начин на работа и максимална производителност – осигурява се максимална ефективност, независимо от терена и условията на работа.

Въпреки голямата си мощност, тракторите са изключително маневрени, а благодарение на предната навесна система, са перфектни за работа в комбинация с косачки, сеялки и пръскачки.

Кабината на MF 7497 и MF 7499 е звукоизолирана с ниво на шума 70dB, а пневматичното и окачване осигуряват комфорт на оператора при различните условия на работа и транспорт.

С въвеждането на новите попълнения Massey Ferguson разшири мощносния диапазон на тракторите от серията MF 7400 от 135 к.с. до 240 к.с.

Повече подробности за тракторите Massey Ferguson можете да научите от фирма Фермер 2000 - изключителен представител на на марката за България.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!