Massey Ferguson показа позлатен MF 7624 на изложението TechAgro в Чехия

Massey Ferguson показа позлатен MF 7624 на изложението TechAgro в Чехия

 

Massey Ferguson показа "позлатен" модела MF 7624 на изложението TechAgro в Бърно, Чехия.

 

От самия старт на своето производство серията MF 7600 е обсипана с отличия, някои от които Златен медал за дизайн на трактор по време на изложението Агритехника през 2011 г., където бе присъдена в този клас трактори и приза "Машина на годината 2012."

 

Massey Ferguson 7600 получи и златен медал на изложението за селскостопанска техника Polagra-Premiery - Полша, както и на Ка pasesi 2012 - едно от най-големите изложения за балтийските държави, провеждано ежегодно в Литва.

 

Тракторът също така наскоро получи сребърен медал за технически иновации по време на изложението FIMA в Испания и Голямата награда за иновации в шоуто AgroMash в Унгария.

 

"Всички в Massey Ferguson сме изключително горди от тези постижения", казва Кембъл Скот, Бранд Мениджър развитие в MF. "За нас е чест да получим тези медали и отличия и специалния модел " Златен трактор "е нашият начин да изразим не само на нашата благодарност към съдиите, които ни отдадоха тези отличия, но също така подчертава MF 7600 като истински всепризнатата машина сред фермерите."

 

©2012 Трактор.БГ