Massey Ferguson представи новата си серия малки трактори

Massey Ferguson представи новата си серия малки трактори

През последната година на разработки Massey Ferguson направиха повече, от това само да развият своята линия на субкомпактните трактори (15-28 к.с.). Въвеждането на 22,5 к.с. GC2400 и GC2410 и 25 к.с. GC2600 и GC2610 моделите носи цяло ново ниво на сегашната серия субкомпакни трактори, предлагани от индустрията. Massey Ferguson, с над 160 години опит в земеделска техника на иновациите, сега въвежда субкомпактни трактори, които изглеждат, реагират и работят като традиционните големи трактори.


"Ние знаем, че нашите клиенти, са сериозни по отношение на работата, която вършат, независимо от това дали тя е коситба, озеленяване, или да се работи в тесни пространства при строеж на къща", казва Крис Бокс, маркетингов специалист, Compact & Commercial Equipment на Massey Ferguson. "Ето защо ние добавихме допълнителна мощност при GC2600/2610. Държим конструкцията на тези нови модели да е като при големите трактори и ги правим дори по-добри с техния нов изглед и още по-потребителски ориентирания им дизайн.

Новия външен вид съчетава силния, характерен вид на големите Massey Ferguson 2600 и 3600 Серия трактори - категория, в която фирмата е лидер над 40 години. По-високата предница позволява и по-високо поставяне на светлините, което значително подобрява видимостта на тъмно. Таблото е изцяло преработено, позволявайки по-лесно и бързо да бъде разчетено. Новият стайлинг не е само до изгледа и до безопасноста на трактора. По-голямата част от промените в GC серия са предназначени за подобряване на удобството на тракториста. За да отговарят на желанията на клиента, платформата на новата GC серия е по-голяма и по-подредена. Крачния контрол е повишен с преместване на педала на спирачката още наляво. "Други промени включват въвеждането на повече пространство между контролните шпилки и по-отворено пространство около седалката на оператора," казва Бокс. "А няколко допълнителни сантиметра оказват голямо влияние, когато управлявате товарач, щипка или друг инвентар в тесни пространства."

Новия CB05 Багер, който идва стандартно с новия DL100 челен товарач на GC2410 и GC2610 модели. Багерната уредба CB05  може да бъде отстранена от трактора за по-малко от пет минути.  "Докато другите субкомпактни трактори изглеждат и се представят като по-големи варианти на градински трактори, GC серията  са просто малки версии на големите трактори. Има разлика и с тези нови модели, ние направихме разликата дори още по-голяма."