Massey Ferguson представи новата си серия малки трактори

  • 10.06.2021 14:29
  • 2118
  • 0
  • Новини
Massey Ferguson представи новата си серия малки трактори

През последната година на разработки Massey Ferguson направиха повече, от това само да развият своята линия на субкомпактните трактори (15-28 к.с.). Въвеждането на 22,5 к.с. GC2400 и GC2410 и 25 к.с. GC2600 и GC2610 моделите носи цяло ново ниво на сегашната серия субкомпакни трактори, предлагани от индустрията. Massey Ferguson, с над 160 години опит в земеделска техника на иновациите, сега въвежда субкомпактни трактори, които изглеждат, реагират и работят като традиционните големи трактори.


"Ние знаем, че нашите клиенти, са сериозни по отношение на работата, която вършат, независимо от това дали тя е коситба, озеленяване, или да се работи в тесни пространства при строеж на къща", казва Крис Бокс, маркетингов специалист, Compact & Commercial Equipment на Massey Ferguson. "Ето защо ние добавихме допълнителна мощност при GC2600/2610. Държим конструкцията на тези нови модели да е като при големите трактори и ги правим дори по-добри с техния нов изглед и още по-потребителски ориентирания им дизайн.

Новия външен вид съчетава силния, характерен вид на големите Massey Ferguson 2600 и 3600 Серия трактори - категория, в която фирмата е лидер над 40 години. По-високата предница позволява и по-високо поставяне на светлините, което значително подобрява видимостта на тъмно. Таблото е изцяло преработено, позволявайки по-лесно и бързо да бъде разчетено. Новият стайлинг не е само до изгледа и до безопасноста на трактора. По-голямата част от промените в GC серия са предназначени за подобряване на удобството на тракториста. За да отговарят на желанията на клиента, платформата на новата GC серия е по-голяма и по-подредена. Крачния контрол е повишен с преместване на педала на спирачката още наляво. "Други промени включват въвеждането на повече пространство между контролните шпилки и по-отворено пространство около седалката на оператора," казва Бокс. "А няколко допълнителни сантиметра оказват голямо влияние, когато управлявате товарач, щипка или друг инвентар в тесни пространства."

Новия CB05 Багер, който идва стандартно с новия DL100 челен товарач на GC2410 и GC2610 модели. Багерната уредба CB05  може да бъде отстранена от трактора за по-малко от пет минути.  "Докато другите субкомпактни трактори изглеждат и се представят като по-големи варианти на градински трактори, GC серията  са просто малки версии на големите трактори. Има разлика и с тези нови модели, ние направихме разликата дори още по-голяма."