Massey Ferguson представи обновените комбайни за Кампания 2014 (СНИМКИ)

Massey Ferguson представи обновените комбайни за Кампания 2014 (СНИМКИ)

В началото на месец август в околностите на немския град Ваймар, Massey Ferguson представи обновена гама комбайни, които ще предлага на пазара следващия сезон. На полева демонстрация, дилърите на Massey Ferguson имаха възможност да се запознаят с всички новости в детайли на машините, съобщават от Фермер 2000 АД - изключителен представител на марката Massey Ferguson за България.

Изключителен интерес сред посетителите предизвика новата система PLI, с която следващия сезон ще бъде оборудван модела BETA 7360. Тази уникална система осигурява самонивелиране на целия комбайн при жътва по наклонени терени, като позволява да бъде компенсиран 20% напречен наклон, 30% надлъжен при изкачване и 10% надлъжен при спускане. По този начин жътвата в хълмисти местности става достъпна и безпроблемна за нашите потребители.

В горният сегмент от Massey Ferguson представиха също обновените модели CENTORA с мощност 379 к.с. и 404 к.с, както и най-високопроизводителния хибрид DELTA с мощност от 496 к.с. Двата модела са с изцяло нов дизайн и панорамна кабина от типа „Skyline”. Тя предлага на оператора ненадминат комфорт, шумоизолация и отлична видимост.

Управлението на комбайна се осъществява от нов ергономичен подлакътник, на който са разположени многофункционален джойстик за управление и новият тъчскрйн терминал „ Tech Touch”, през който могат да се наблюдават и настройват множество функции.

Усъвършенствани са и овършаващата, сепарираща и почистваща система за да се постигне висока производителност при първокласно качество на крайния продукт. За да бъдат захранени с достатъчно маса, тези високопроизводителни комбайни са оборудвани с изцяло нов 10,70 метров хедер от 2-ра генерация Power Flow. По цялата дължина на хедера са разположени 3 ленти за принудително подаване всяка, от които с верижно задвижване а прибиращия шнек е с впечатляващ диаметър от 70 см. С тази богата гама високопроизводително комбайни Фермер 2000 ще посрещне нуждите и на най-взискателните клиенти.