Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Massey Ferguson представи обновените комбайни за Кампания 2014 (СНИМКИ)

Massey Ferguson представи обновените комбайни за Кампания 2014 (СНИМКИ)

В началото на месец август в околностите на немския град Ваймар, Massey Ferguson представи обновена гама комбайни, които ще предлага на пазара следващия сезон. На полева демонстрация, дилърите на Massey Ferguson имаха възможност да се запознаят с всички новости в детайли на машините, съобщават от Фермер 2000 АД - изключителен представител на марката Massey Ferguson за България.

Изключителен интерес сред посетителите предизвика новата система PLI, с която следващия сезон ще бъде оборудван модела BETA 7360. Тази уникална система осигурява самонивелиране на целия комбайн при жътва по наклонени терени, като позволява да бъде компенсиран 20% напречен наклон, 30% надлъжен при изкачване и 10% надлъжен при спускане. По този начин жътвата в хълмисти местности става достъпна и безпроблемна за нашите потребители.

В горният сегмент от Massey Ferguson представиха също обновените модели CENTORA с мощност 379 к.с. и 404 к.с, както и най-високопроизводителния хибрид DELTA с мощност от 496 к.с. Двата модела са с изцяло нов дизайн и панорамна кабина от типа „Skyline”. Тя предлага на оператора ненадминат комфорт, шумоизолация и отлична видимост.

Управлението на комбайна се осъществява от нов ергономичен подлакътник, на който са разположени многофункционален джойстик за управление и новият тъчскрйн терминал „ Tech Touch”, през който могат да се наблюдават и настройват множество функции.

Усъвършенствани са и овършаващата, сепарираща и почистваща система за да се постигне висока производителност при първокласно качество на крайния продукт. За да бъдат захранени с достатъчно маса, тези високопроизводителни комбайни са оборудвани с изцяло нов 10,70 метров хедер от 2-ра генерация Power Flow. По цялата дължина на хедера са разположени 3 ленти за принудително подаване всяка, от които с верижно задвижване а прибиращия шнек е с впечатляващ диаметър от 70 см. С тази богата гама високопроизводително комбайни Фермер 2000 ще посрещне нуждите и на най-взискателните клиенти.

Коментари
g123rusev@abv.bg
на 16.09.2013 13:16:13
Успех ....Таня и Борко[:bravo:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug