Massey Ferguson пуска на пазара нови комбайни от сериите Activa, Centora и Delta

Massey Ferguson пуска на пазара нови комбайни от сериите Activa, Centora и Delta

Massey Ferguson представи 2 нови модела комбайни от серията Activa 7300.  Обновленията са както във външния дизайн, така и в кабината на зърнокомбайна.

 

Новите модели комбайни Massey Ferguson са : Activa 7345 S и Activa 7347 S. Мощноста им е съответно 243 и 276 к.с. По-малкия модел е оборудван с 5 сламотръса, а другия с 6. Двата нови модела комбайни ще се предлагат с хедери за жътва - Power Flow и Free Flow с работен захват от 4,8 до 7,6 метра.

 

И двата зърнокомбайна са с дизелови двигатели AGCO Sisu Power - със селективна каталитична редукция ( SCR ), Покриващи еко-нормите Tier 4. Комбайнът Massey Ferguson 7345 S е с 6,6 литров обем на двигателя, докато по-големия му събрат има двигател с обем 7,4 литра.

 

Капацитетът на бункера за зърно и при двата нови модела комбайни е 8600 литра.

 

Нова хидравлична система осигурява автоматично нивелиране и контрол на обороптите на вършеене. Тя работи в комбинация и с нов реверсивен механизъм, което допринася за отлична работа и качествено очистване на зърното дори при жътва в тежки условия.

 

През следващата година Massey Ferguson ще пусне нови модели комбайни и при сериите BETA, Centora и Delta. При BETA, моделите MF 7360 и MF 7370 ще бъдат оборудвани съответно с новите SCR двигатели Sisu Power с обем 7,4 и 8,4 литра. Кабината на комбайна ще бъде с нови тъч-скрийн уреди, а обемът на бункера за зърно ще бъде 9000 литра. Друга новост ще е и новата хидростатична хидравлична система с капацитет 130 л./мин.

 

При сериите Centora и Delta също ще има нови SCR двигатели, но с обем 8,4 литра и дизелово-кислороден катализатор ( DOC ). Иновация тук ще може да видим при окачването и рамата, като е постигнат още по-малък радиус на завиване. Massey Ferguson Centora 7280 ще бъде с мощност 404 к.с., а хибридния топ-модел Massey Ferguson Delta ще има рекордните 500 к.с. мощност.