Massey Ferguson взе участие в DLG тестове и изложението Cereals (ВИДЕО)

Massey Ferguson взе участие в DLG тестове и изложението Cereals (ВИДЕО)

Massey Ferguson взе участие в специализираното изложение за зърнопроизводство – CEREALS 2014, което се проведе в Англия. За разлика от други изложения, тук концепцията на представяне бе с „Павилион на вдъхновението“, чрез което от Massey Ferguson искат да привлекат и мотивират все повече млади фермери към селскостопанския сектор. От Massey Ferguson бяха организирали поредица от лекции, които да покажат потенциала за развитие на земеделския бизнес и отличните прогнози за сектора в Европа.

 

Massey Ferguson

 

Пред камерата на Трактор.БГ, Кемпбъл Скот – Продуктов и бранд мениджър за Европа представи атрактивният за българския пазар трактор  Massey Ferguson 7626:

„Това е 6 цилиндров трактор, произведен в Бове, Франция, известен като Домът на Масей Фергюсон. Този трактор е с мощност 280 к.с. и е изключително подходящ за нуждите на зърнопроизводителите. Той може да бъде ползван както за почвообработка, така и за сеитба, пръскане и транспорт.

Тракторът 7626 е с мощност 280 к.с., и 7,4 литров двигател AGCO Power, който осигурява много добра икономичност и висока производителност в полето. Освен това, при този нов модел имаме Dyna 6 трансмисия, с 24 предни и 24 задни предавки, които се превключват много лесно посредством лост нагоре и надолу без натискане на съединител. Обновената кабина е изключително комфортна и позволява на оператора да се съсредоточи изцяло върху работата. Всички контролни уреди за хидравликата, ВОМ-a, двигателя и трансмисията са удобно разположени за управление с дясната ръка. „

 

ВИЖТЕ ВИДЕО :

 

Друг акцент на изложението Cereals 2014 е най-популярният трактор в Англия – Massey Ferguson 7618.

„Това също е 6 цилиндров трактор, но с мощност 200 к.с., благодарение на системата за интелигентно управление на двигателя. Той е оборудван с автоматичната скоростна кутия Dyna VT, която осигурява лесно управление при операции като пръскане, торене и транспорт. Тракторът е с 4-точково динамично контролиране на окачването на кабината OptiRide.“

 

Massey Ferguson взе участие и в специализираното изложение и полеви тестове – DLG Field Days 2014, които се проведоха в Германия. В рамките на полевите презентации, разнообразен прикачен инвентар бе агрегатиран към трактори Massey Ferguson.

 

Massey Ferguson DLG 2014

 

Фермерите видяха в действие новият Massey Ferguson 8670 с мощност 320 к.с., новият Massey Ferguson 7624 Dyna VT с мощност 180 к.с., както и добре познатият Masey Ferguson 7618 с мощност 200 к.с. На площадките за полеви тестове бе показан и обновеният трактор Massey Ferguson 6616 с трансмисия Dyna VT и мощност 150 к.с. Този трактор е оборудван с 4,9 литров 4 цилиндров дизелов двигател AGCO Power. Моделът 6616 има електронно управление на навесната система, която е с капацитет 5171 кг.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО:

 

Повече информация за продуктовата гама на Massey Ferguson можете да получите от новият официален вносител на марката за България – фирма ВАРЕКС ООД.