Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

McCormick представи новата серия трактори X60

McCormick представи новата серия трактори X60

новия трактор McCormick X60

McCormick представи новата серия трактори X60. Те са с мощност от 80 до 120 к.с. и представляват техническо подобрение и продължение на серията CX.

 

Основна иновация при модела X60.50 на Mc Cormick е 4 цилиндровия Common Rail двигател Perkins с пълно електронно управление. Той е оборудван с Aftercooler охлаждаща система, която намалява вредните емисии. Максималната изходяща мощност при ВОМ е 121 к.с.

 

Максималната скорост на трактора е 40 км.ч., като в транспортно положение двигателя работи на изцяло електронно управление, при много нисък разход на гориво.

 

Mc Cormick X60 са оборудвани с 3 степенна трансмисия, която има 12 предни и 12 задни предавки. Те могат да работят в режим „Висока скорост" ( H ) , "Средна скорост" ( M ), и „Пълзяща скорост" ( L ). Смяната на предавките става „под товар" , без нужда от натискане на съединител.

 

Mc Cormick X 60 се предлага и в модификация с хидравлична-реверсивна скоростна кутия с 36 предни и 12 задни предавки, както и вариант с 48 предни и 16 задни ( с крийпър ) предавки.

 

ВОМ ( 540/750/1000 ) на тракторите от тази серия се управлява електрохидравлично, като е оборудван и със сензор, който разпознава инерцията на прикачения инвентар.

 

Максималната товароподемност на задната навесна система е повишена до 5000 кг. и е оборудвана с 5 хидравлични извода.

 

© 2011 tractor.bg

 

Коментари
анонимен
на 31.10.2012 20:02:32
малко са марките трактори и дойц не е от тях
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug