McCormick представи трактор T100- Max с мощност 92 к.с.

McCormick представи трактор T100- Max с мощност 92 к.с.

 

McCormick представи нов трактор от средния клас . Това е моделът T100-Max с мощност 92 к.с.

 

Цената му по време на премиерното представяне в Европа е около 34 000 евро и цели да попълни празнината между по-слабо технически оборудвания McCormick C-Max и щедро оборудвания McCormick CX Xtrashift, а също така ховият модел цели  да предложи алтернатива на добре познатият досега CX Synchro.

 

Моделът на McCormick Т100-Max е оборудван с двигател Perkins 1104D-44TA със скоростна кутия 36/12 и тристепенна Powershift система. За разлика от предишния модел - C-Max, който бе със сух еднодисков съединител, механичен ВОМ/ задвижване на четирите колела, новия модел е снабден със съединител в маслена баня, тристепенна Powershift система и хидравлично задвижване в това число и на ВОМ. Кабината осигурява добра видимост, а също така и достъп до по-тесни помещения в стопанствата и фермите

 

Продуктовият специалист на McCormick, Пол Уейд, заяви за Трактор.БГ: „С ниското си общо тегло и лесна маневреност, T100-Max е привлекателен за животновъдите, които искат нещо повече от най-основните спецификации. Моделът привлича също така земеделските производители и заетите в градинарството, които предпочитат машини с универсална трансмисия."

 

Друга новост при McCormick е , че добави модел с 47 к.с.  двигател, който концептуално се доближава до познатия мдоел McCormick CT55U, който е с четири цилиндров 57 к.с. дизел, 16+16 предавки и три скоростен ВОМ. Новият четири цилиндровият двигател е произведен от японският гигант Mitsubishi.