Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Мегатрон стартира атрактивна лизингова програма за земеделска техника с 0% лихва

Мегатрон стартира атрактивна лизингова програма за земеделска техника с 0% лихва

снимка: www.tractor.bg

Фирма Meгатрон ЕАД предлага на своите клиенти атрактивна лизингова програма с 0% годишна лихва.

Тази изключителна възможност фирмата предлага в една трудна за българските фермери година, съпроводена със световната икономическа криза, затегнатото банково кредитиране и спрените субсидии по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013.

Лизинговата програма беше анонсирана официално по време на организираните от компанията семинари в страната.

Българските фермери могат да придобият качествена земеделска техника на лизинг срещу 20% първоначална вноска, срок на изплащане до 3 години и 0% годишна лихва.

Не е за подценяване и фактът, че изплащането на главницата е съобразено със сезонния характер на земеделския бизнес, като вноските по лизинга са заложени през месеците септември, октомври, ноември и декември.

Програмата на Мегатрон е свежа глътка въздух за българските фермери в трудните икономически условия, в които са поставени през тази година.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug