Меркурий Агро представя пред фермери прикачни комбайни за събиране на тикви

Меркурий Агро представя пред фермери прикачни комбайни за събиране на тикви
Меркурий Агро ще проведе полева презентация на прикачни комбайни за събиране на тикви SMS SELMAKSAN TD 2900 и сушилни за тиквено семе във вторник, 13 септември, от 11 часа, в землището на град Болярово, област Ямбол. Турските комбайни са добре познати на българските земеделци, като едно перфектно решение за цялостния процес на работа. Работният обем на автоматичната машина за събиране на тикви покрива близо 20 работници на седмица. Със SMS SELMAKSAN TD 2900 прибирането на продукцията от полето е много по-бързо и удобно. На самото демо поле, гостите ще имат възможност да видят в експлоатация и сушилните на тиквено семе от техния производител.
 

 
Специалистите от Меркурий Агро ще покажат на фермерите колко лесно може да се сложи край на усилията им за отделяне на тиквените семки. На полевите презентации, земеделските стопани, ще имат възможността сами да се уверят в качеството и комфорта на машините.
 

 
На самите презентации земеделците ще могат да се запознаят с родни утвърдени производители на сушилни на тиквено семе, а също така, ще имат възможност да зададат въпросите си и да обменят опит директно с представител на турския производител SMS SELMAKSAN.
 
 
Повече информация за презентациите на Меркурий Агро и машините, които компанията ще покаже, може да получите на телефон 0897089160, Георги Русев и на 0887777956, Галин Милков

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!