Меркурий Агро и Ко e официалният дистрибутор на KEFELI TARIM у нас

Възползвайте се от промоционалните условия за закупуване на трактор и машина за лешници

Меркурий Агро и Ко e официалният дистрибутор на KEFELI TARIM у нас

Меркурий Агро и Ко е фирма с дългогодишен опит във вноса, продажбата, монтажа и сервизното обслужване на професионална техника и инвентар. 

 

„Компанията има честта да е първият и единствен официален дистрибутор на фирма KEFELI TARIM в България, както и възможността да запознае клиентите си с наличните машини. KEFELI е най-старата семейна фирма в Италия, чийто клиент са производителите на костилкови ядки“, сподели екипът на Меркурий Агро и Ко.

 

На българския пазар се предлага целият спектър от машини за ядки като лешници, орехи и бадеми. Селскостопанската техника обединява прикачни и самоходни комбайни за събиране, почистване и сортиране на ядки, както и машини за отделяне на ядките от черупката

 

Меркурий Агро и Ко предлага промоционални условия за закупуване на трактор и машина за лешници.

 

Клиентът от град Лозница, Метин Мустафов, е първият собственик, закупил прикачния комбайн КF 501, подходящ за малки и средни ядки. 

 

Разумните цени и високото качество на утвърдените машини са предпоставка за успех на тепърва увеличаващата се необходимост за механично събиране на костилковите ядки. 

 

Меркурий Агро и Ко вече втора година е официален вносител и на тракторите SOLIS, които се радват на огромен интерес от страна на клиентите. 

 

Повече информация може да получите от Меркурий Агро и Ко на техния сайт и на телефон 089708916