„Меркурий Агро и Ко“ представя нов специализиран инвентар на АГРА 2020

„Меркурий Агро и Ко“ представя нов специализиран инвентар на АГРА 2020

За поредна година „Меркурий Агро и Ко“ ЕООД има удоволствието да покани своите настоящи и бъдещи клиенти на Международния панаир АГРА 2020, гр. Пловдив, който тази година ще се проведе от 19 до 23 Февруари.

 

На щанда фирмата ще изложи нов и подобрен инвентар, произведен от „Меркурий Агро и Ко“ както и машини,  специализирани за обработка на лозя, зеленчуци и овошки, техника в помощ при отглеждането на рози, билки  и др.

 

Клиентите отново могат да видят високо качество и разумни цени на предлаганите от фирмата машини.

 

Вниманието на посетителите ще бъде насочено към продълбочителите от серията PRESS, които са предназначени за експлоатация в овощни и зеленчукови градини, оранжерии, както и за обработка на лавандула, рози и др. трайни насaждения.

 

Серията включва модели с от едно до пет работни тела. Машината е подходяща за малогабаритни и средногабаритни трактори.

 

На щанда отново ще бъде изложена ротационната фреза, утвърден модел Zuza M, върху който фирмата работи през последната година и го доразви, така че машината да отговаря на всички изисквания на българския фермер.

 

Дебютът тази година е на страничната ротационна фреза Rumi 2, която както и модел Zuza M е широко приложим и незаменима при отглеждането на лозя, овошки, билки, рози и зеленчуци.

 

Място на щанда на „Меркурий Агро и Ко“ ще има и култиваторът за окопаване, добре познат на българския фермер,  както и други утвърдени модели машини.

 

 

Фирмата е подготвила среща с представители на полската фирма Sfamasz – производител на вече добре познатата машина за бране на череши, вишни и сливи. Клиенти, които вече работят с машината и тези, които имат интерес към нея могат да зададат своите въпроси към производителя на 20 и 21 Феврувари.

 

За овощарите „Меркурий Агро и Ко“ ще изложи на щанда си дисков храсторез на испанската фирма Jumar.

 

Меркурий Агро и Ко ще очаква всички свои настоящи и бъдещи клиенти и партньори.