„Меркурий-Агро и Ко“ Ви кани на „Агра“ 2019

„Меркурий-Агро и Ко“ Ви кани на „Агра“ 2019

За поредна година „Меркурий Агро и Ко" ЕООД ще участва на пловдивския панаир „АГРА“.

Основната идея на фирмата е с участието си на изложението да представи иновативни машини, заменящи човешкия фактор.

На щанда на компанията ще бъдат изложени 46 машини, по-голямата част от които са съвсем нови за български пазар.

Акценти

Машината за бране на плодове има приспособена хидравлична ръка окомплектована с прибиращо платно и транспортна лента. Характеризира се със здравина, издръжлива конструкция, маневреност. Машината е в състояние за 8 работни часа да събере плодовете от около 500 плодни дръвчета.

 

Окопният култиватор е „отворена“ машина, която позволява да се използва за много различни култури като зеленчуци, билки, също така слънчоглед и царевица, променяйки разстоянието между отделните окопаващи секции.

 

Прикачният комбайн за събиране на ранни картофи е оборудван с платформа за оператори, контейнер за повдигане и сортиране на картофи, платформа за поставяне на касети и приспособление за окачване на чували и сенник. Стандартното оборудване включва експедиционна лента, която се обслужва от 2 до 4 човека.

 

Ротационната фреза за билки, рози и зеленчуци прави лесно поддържането на тези култури. Дизайнът, високата производителност на машината позволява на фермерите да спестяват пари и време, тъй като една фреза ще замени от 6 до 8 работници.

 

Както на всяко изложение и този път фирмата ще представи машини с марката KRUKOWIAK, които са добре познати с доказало се качество и достъпни цени.

 

Машината на KRUKOWIAK, модел SATURN M-635 е предназначена за почистване на лук от почвата и други полепнали остатъци, както и за почистване от изсъхналите листа. Цената му ще бъде 6 890 лв.

 

Сортировъчната машина на KRUKOWIAKSTRZELEC M-637 е предназначена за сортиране на лук и картофи в 3-размерни фракции на цена от 4 290 лв.

 

Както всяка година „Меркурий-Агро и Ко“ очаква обещаващи резултати през новата година и добри нови партньорства по време на панаир „АГРА“ 2019.