Меркурий Агро и КО - нов магазин и нови машини

Меркурий Агро и КО - нов магазин и нови машини

Меркурий Агро и КО ЕООД  се премести в нов магазин.


Екипът на нашата фирма има удоволствието да Ви съобщи, че вече посрещаме своите  клиенти в новия ни магазин, който се намира в с. Първомайци, м-т Кузманово дере.

 

От 01.06 до 05.06 за пръв път Меркурий Агро промотира най-новата си придобивка от машини в портфолиото си, а именно тракторите SOLIS, собственост на японската марка YANMAR.

 

ЗАЩО НАШИТЕ КЛИЕНТИ ДА ЗАКУПЯТ ИМЕННО МАРКАТА SOLIS?
Първата причина е, че държим цена №1 в България. „Малките бойци“ Solis 20 и Solis 26 с двигател Mitsubishi, са с цени 13 900 и 15 900 лева. Нашият универсален боец Solis 50RX, който може да се използва във ферми, овощни градини и полеви условия, е с цена 26 800 лева.


Смятаме, че сме лидери в цените на лозаро-овощарския бранд. Solis N75 ROPS , N75 CAB и N90 ROPS са с цени от 39 800 до 44 900 лева. По желание на клиента могат да се добавят инвентари, както и производство на Меркурий Агро и КО. Това дава по-широк избор на клиента.
Най-хубавото е, че са без електроника, което ги прави достъпни и лесни за употреба и поддръжка.


Насочваме вниманието на всички, към това че имат съответната документация за участие в европроекти.


Фирмата предлага собствен лизниг между клиента и Меркурий Агро и КО без допълнителни обезпечения, освен закупената стока.


Фирмата ни продължава да следва политика, насочена към задоволяване нуждите от техника и резервни части на по-малки земеделски стопани – фермери, зърнопроизводители и овощари, лозари, зеленчукопроизводители, билкопроизводители. 


Меркурий Агро и КО е дилър на тракторите SOLIS, дъщерна фирма на YANMAR. С разумна цена, лесна експлоатация, ефективност, тракторите SOLIS са надеждният изпълнител за различни земеделски нужди. 

 

Фирмата ни прилага персонален подход за финансиране закупуването на селскостопанска техника, изгодни условия за кредити, лизинг и разсрочено плащане. Предлагаме на нашите клиенти комплексно обслужване по отношение на закупуване на машини с финансиране по Европейски програми, съдействаме при изготвяне на европроекти и тяхното офертиране.


Нашият екип продължава да развива производствения си бизнес-план, в който сме заложили над 40 разновидности качествена селскостопанска техника на разумни цени.


Всичко, върху което работим и предлагаме е с една цел – Вие, нашите клиенти, да бъдете удовлетворени от направеният избор!  


Заповядайте в новия ни магазин, за да се убедите в това!

 

Повече информация можете да получите от Меркурий Агро и КО на https://merkurij-agro.bg/ и на телефон 0897089160

Добави коментар