Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Международно селскостопанско изложение ЗарАгро 2009 ще се проведе през май в Стара Загора

Международно селскостопанско изложение ЗарАгро 2009 ще се проведе през май в Стара Загора

Международното селскостопанско изложение ЗарАгро 2009 ще се проведе от 13 до 16 май 2009 г. на Летище Стара Загора. Организатори на проявата са Експо Тим ООД и Фернет България ООД, фирми с дългогодишен опит  и доказан авторитет в изложбения сектор. 

Участие в ЗарАгро 2009  са заявили над 50 фирми, които представят на площ над 12 000 кв.м: селскостопански машини и оборудване, товаро-разтоварна и транспортна техника, автомобили, агроекология, биотехнологии, растениевъдство, животновъдство, птицевъдство, пчеларство, кинология, цветарство, торове и химикали, растителна защита, хранително-вкусова промишленост, напоителни системи, оранжерии и оборудване, аквакултури и рибовъдство, съхранение и опаковки и други.

В дните на ЗарАгро 2009 Тракийският университет, който е основен партньор на изложението, организира Четвъртата Бал¬канска научна конференция по животновъдство - BALNIMALKON.

На Изложението ЗарАгро се създава отлична възможност за срещи с потенциални бизнес партньори и многобройни клиенти, за презентации и демонстрации „на живо”. На специално обособена зона фирмите ще могат всекидневно да представят качествата на предлаганите от тях машини в действие и да се включат в различните атрактивни състезания – косене на ливади, надпревара с коне, надбягване с трактори и други забавления с награди за посетителите.

Тест-драйв за автомобили и трактори ще се провежда през цялото време на територията на изложението.

Агрофест зона за напитки и кетъринг се обособява за представяне на изложителите от хранително-вкусовата промишленост и за посетителите.

Очаква се ЗарАгро да предизвика голям интерес и да бъде посетен от  земеделски производители, фермери, бизнесмени и представители на фирми, студенти, любители-градинари и други гости от цялата страна.

ЗарАгро 2009 се осъществява с подкрепата и участието на Държавен фонд Земеделие, Община Стара Загора и на Тракийския университет. Интернет порталът за селскостопанска техника Трактор.БГ е медиен партньор на проявата.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug