MF 6718 S Машина на годината – категория Трактори от среден клас

MF 6718 S Машина на годината – категория Трактори от среден клас
Massey Ferguson, глобален бранд на AGCO, с гордост съобщава, че „S Effect“ на Massey Ferguson пожъна огромен успех на изложението SIMA в Париж, след като 17 – членно жури съставено от представители на водещи европейски аграрни списания, определи MF 6718 S за „Машина на годината“ в категория „Трактори от среден клас“.
 
Thierry Lhotte, Вицепрезидент и Управляващ директор на Massey Ferguson за Европа и Средния Изток заяви, че е изключително развълнуван от това огромно признание.  „С тази награда ни беше оказана голяма чест. Изключително съм горд с целия екип от Beauvais, които създавайки този трактор допринесе за неговият успех.
 
"Със своите 200 к.с. MF 6718 S е най – мощният 4 – цилиндров трактор на пазара", продължава той. "Високата мощност и въртящ момент аналогичен на 6 – цилиндров двигател го правят наистина уникален. Това е и най – маневреният трактор с мощност 200 к.с."
 
Campbell Scott, Маркетинг директор на Massey Ferguson, добавя, че „S Effect“ в най – модерният трактор означава, че MF 6718 S предлага новости във всяка област. "Той следва иновативният подход на Massey Ferguson за мощен, лек и компактен трактор, който еднакво добре изпълнява тежки почвообработващи операции и товаро – разтоварни дейности с монтиран към него челен товарач.
 
"Ненадминатото съотношение между мощност и тегло на MF 6718 S го правят изключително подходящ за транспортни операции. Високата товароподемност в комбинация с неговата компактност гарантират висока ефективност при транспорт при много нисък разход на гориво", добавя той.
 
За AGCO 
AGCO е глобален лидер при конструирането, производството и разпространението на решения за селското стопанство, за едно по – модерно земеделие чрез иновативни продукти и услуги.  AGCO са разпределени в петте основни марки Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® и Valtra®, подкрепяни от технологиите за прецизно земеделие на Fuse®, като се разпространяват в световен мащаб от дилърска мрежа съставена от над 3000 дистрибутора в повече от 140 държави. AGCO е основана през 1990 г. с централа в Duluth, GA, USA. През 2015 г. нетните продажби на AGCO достигат 7,5 милиарда щатски долари. За повече информация постете ни на адрес http://www.AGCOcorp.com. За новости, актуална информация и събития ни последвайте в Twitter: @AGCOCorp. За финансови новини в Twitter, моля последвайте #AGCOIR.
 
Допълнителна информация за машините с марка Massey Ferguson можете да получите от Варекс ООД на телефон 02 /9309970 или в интернет на адрес www.varex.bg
Добави коментар