MF 7626 пристига в България за дните на Massey Ferguson, организирани от Фермер 2000

MF 7626 пристига в България за дните на Massey Ferguson, организирани от Фермер 2000

В рамките на изложението за селскостопанска техника EIMA 2012 , което се проведе в Болоня, Италия, Massey Ferguson представи няколко нови модела трактори.

 

Сред тях беше и най-атрактивният за българския пазар модел 7626, чиито предимства пред камерата на Трактор.БГ сподели Кемпбъл Скот, продуктов бранд мениджър на Massey Ferguson:

"Ние ще доставим този този нов модел трактор в България през следващата седмица, за да могат българските фермери да се запознаят с него по време на Дните на MF, които традиционно се организират от нашия много добър партньор Фермер 2000.

 

Тракторът 7626 е с мощност 280 к.с., и 7,4 литров двигател AGCO Power, който осигурява много добра икономичност и висока производителност в полето. Освен това, при този нов модел имаме Dyna 6 трансмисия, с 24 предни и 24 задни предавки, които се превключват много лесно посредством лост нагоре и надолу без натискане на съединител. Обновената кабина е изключително комфортна и позволява на оператора да се съсредоточи изцякло върху работата. Всички контролни уреди за хидравликата, ВОМ-a, двигателя и трансмисията са удобно разположени за управление с дясната ръка.

 

кабина на Massey Ferguson 7626

 

Много важно е да подчертаем, че имаме много добър партньoр в България, който може да осигури надежден сервиз и обезпеченост с резервни части. Ние сме в много добро сътрудничество с Фермер 2000 и те могат да доставят всяка необходима резервна част навреме до всяка точка на България.

 

Искам още веднъж да поканя всички заинтересовани фермери от марката MF да посетят мероприятието, организирано от Фермер 2000. То ще се проведе на 21 и 22 ноември в Русе и ще даде възможност на всеки земеделец да се запознае на място с най-новото от нашия бранд.

 

Акцент на изложението EIMA беше и компактният трактор Massey Ferguson 5610 с мощност 105 к.с. и Dyna 4 роботизирана трансмисия с 16 предни и 16 задни предавки. Този трактор е изключително подходящ за животновъдни и средни по размер стопанства. Оборудван е с 4-цилиндров AGCO Power Common Rail дизелов двигател с EGR-DOC система за рециркулация на отработените газове.

 

Друга новост от MF беше и моделът 3650А с мощност 92 к.с. Той е с 3-цилиндров Common Rail дизелов двигател с Turbo Inter Cooler и обем 3,3 л. Тракторът е подходящ за малки стопанства и животновъдни ферми.

 

Детайлна информация за най-новите селскостопански машини Massey Ferguson, можете да получите от официалния вносител на марката за България Фермер 2000.

 

Димана Страхинова - Изпълнителен Директор на Фермер 2000 АД и Кемпбъл Скот - МАркетинг мениджър на Massey Ferguson

 

ВИЖТЕ ВИДЕО :

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!