Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Министър Димитър Греков иска доклад от КТИ за зърноприбиращата техника

Министър Димитър Греков иска доклад от КТИ за зърноприбиращата техника

Министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков поиска за следващото свикване на Консултативния съвет по зърното да бъде подготвен доклад от Контролно-техническата инспекция (КТИ) за актуалното състояние на зърноприбиращата техника, съобщи Фермер.БГ.

 

Преди седмица министър Греков съобщи, че повече комбайни ще прибират зърнената реколта тази година. Към момента има информация, че в тазгодишната кампания по жътвата ще участват 8 518 зърнокомбайна, което е с 3% повече от 2013 г.

 

Според МЗХ количеството и качеството на техниката е напълно достатъчно, за да могат стопаните в страната да извършват спокойно и сигурно работата си.

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Tрактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug