Мис България 2012 ще направи премиера на обновените комбайни LAVERDA на изложението Бата Агро

Мис България 2012 ще направи премиера на обновените комбайни LAVERDA на изложението Бата Агро

Предстоящото изложение Бата Агро в Стара Загора ще бъде наситено с интересни събития, новости и изгодни предложения за клиентите на ОПТИКОМ.

 

Още в деня на откриването 13 май предстои премиера на обновените комбайни LAVERDA с атрактивното участие на Мис България 2012 - Габриела Василева, когато посетителите ще се насладят на срещата на две кралици на красотата. Всички клиенти, сключили сделки за покупка на комбайни в деня на откриването, ще получат специален подарък пътуване до Италия.

Предвидени са ежедневни атракции и приятни изненади на щанда на фирмата за посетителите, както и демонстрации на техниката „Тествай сам”.

Дебют за българския пазар ще имат новите телескопични товарачи на JCB с високоефективните двигатели EcoMAX T4i, които постигат еко-нормите без филтри за твърди частици и добавяне на AdBlue. Полезно за фермерите е да знаят, че машините за селско стопанство на английския производител JCB (телескопичните товарачи JCB Агри, трактори JCB Fastrac и др.) се предлагат на българския пазар от изключителния вносител ОПТИКОМ вече с удължено гаранционно покритие от 5 години. Пакетът JCB PremierCover е новата програма за удължена гаранция, предлагаща по-добра степен на защита, по-голяма гъвкавост спрямо конкретните нужди на клиентите в зависимост от начина на ползване на машините.

От ОПТИКОМ съвместно с производителя JCB дават привилегията на закупилите нов  JCB Agri товарач да се възползват от 60 месеца безплатна гаранция, в рамките на 2000 мото часа, като сключат сервизен договор. Пакетите за повече моточасове се предлагат допълнително срещу заплащане.

В допълнение на гаранцията българските фермери получават и телеметричната система за мониторинг и управление  LIVELINK, като този иновативен софтуер им се предоставя безплатно за първите 24 месеца на гаранцията. Чрез LIVELINK  собствениците на JCB машини разполагат с удобството да управляват и наблюдават работата на своя Agri Loadall във всеки един момент.

Традиционно на Бата Агро Оптиком ще представи най-популярните за нашия пазар модели на тракторите LANDINI 7-210, Powermondial 115, Rex 90. Дебют на изложението ще има моделът 5H-110 Top. Интерес се очаква към комплекта трактор с висок просвет Powerfarm 110HC с 1270 - литрова пръскачка AMAS, който ще се предлага изгодно по време на изложението като алтернатива на скъпите самоходни пръскачки.

Специална зона е предвидена за сеялките и култиваторите на MONOSEM, където отново ще има новости – 12-редова сгъваема навесна сеялка CRT и пневматичната сеялка Twin Row, осигуряваща двуредно шахматно изсяване на семената и особено добри резултати при царевицата, слънчогледа и др.

На Мулен Руж карнавал с Monosem и балета на Биляна Йотовска Secret Garden ще се насладят гостите на щанда на Оптиком на 16 май по обяд.

Торачките на SULKY, почвообработваща техника от OVLAC, Great Plains, пръскачки KUHN също ще присъстват. Животновъдите ще могат да направят своя избор на подходяща техника от PICHON, LMR, SUPERTINO, KEMPER, CIMAC, FELLA, а лозарите и овощарите също ще намерят необходимите им машини за почвообработка.

От ОПТИКОМ очакват посетители от 13 до 15 май на Бата Агро и гарантират изгодни сделки за клиентите си, както и забавно и полезно време на изложението.