Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Модерен Агроцентър откри Фермер 2000 в монтанското село Горна Вереница

Модерен Агроцентър откри Фермер 2000 в монтанското село Горна Вереница

 

По-добри възможности за земеделските стопанства ще предлага новооткритият агроцентър на фирма Фермер 2000 в монтанското село Горна Вереница. Разположеният върху площ от 3,5 дка комплекс ще представя на стопаните от трите области на Северозапада машини на известни търговски марки и големи лидери в производството на селскостопанска техника.

 

В парка ще бъдат излагани почти всички машини, включени в каталога на фирма "Фермер 2000". Интересуващите се ще могат да се възползват от предимството на огледа на място. Така една от най-големите фирми, предлагащи селскостопанска техника, максимално улеснява своите клиенти. Дружеството работи под мотото "Световноизвестни търговски марки под един покрив" и непрекъснато полага усилия да реализира на практика тази идея.

 

Досега нашите клиенти можеха да избират техниката само по каталог или пътуваха до вече съществуващите агроцентрове, за да я разгледат. Сега те ще се чувстват много по-спокойни и по-уверени в направения избор и ще спестяват време, обясни регионалният мениджър на офиса в Монтана Румен Коларски. Хората ще намират по-бързо решение на идеята си за покупка на трактор, на резервни части, за ремонт на машините си и т.н. И най-важното - всичко е тук, близо до тях. Правим това, за да улесним земеделските производители, допълни мениджърът.

 

В агроцентъра е изградена и сервизна база. Тя ще бъде в непрекъсната готовност за извършване на ремонти и отстраняване на аварии. Оборудвана е по съвременни изисквания и разполага с всичко необходимо за диагностициране на машините. Това позволява и най-сложните аварии да се отстраняват на място и в кратки срокове. На разположение е и склад за резервни части.

 

Новият център ще даде възможност за професионална изява на регионален мениджър по продажбите, двама сервизни специалисти и офис мениджър. Задължително изискване е всички те да имат висше образование, което потвърждава силното желание за предоставяне на качествен продукт и професионално свършена работа.

 

За откриването на агроцентъра в Горна Вереница пристигна и председателят на Борда на директорите във "Фермер 2000" Одед Лев. Сред специалните гости бе и Ричард Маркуел, вицепрезидент на "Масей Фергюсън". Всички присъстващи имаха възможност да разгледат показаните машини и целия комплекс. Те получиха полезна информация за работата на агроцентъра.

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug