Модернизацията и новата техника са акцентът на Сатнет на АГРА

Модернизацията и новата техника са акцентът на Сатнет на АГРА
Южнокорейската марка трактори LS е безспорен лидер на българския пазар. След като официалният вносител на LS за България, Сатнет, отчете над 200 продадени машини през 2017 г., в рамките на Международното селскостопанско изложение АГРА 2018 г., компанията акцентира върху своите клиенти.  
 
 
“Трактори с марка LS са добре познати на българския пазар. В тази връзка решихме да акцентираме върху нашите съществуващи клиенти, като им предоставим специални отстъпки и атрактивни лизингови условия за купуване на нова техника или за модернизиране на старата”, коментира Димитър Вангелов, управител на Сатнет за Трактор.БГ.
 
 
LS Груп продава машините си в над 47 страни в света. Тракторите се отличават със стабилно шаси и елегантен дизайн. Високото качество и изключително добрата цена също не остават на заден план. Именно съвкупността от всички тези позитиви правят тракторите LS едни от най-достъпните у нас, особено след приключване на програмния период по европейското финансиране.
 
 
В рамките на АГРА, на щанда на Сатнет, посетителите могат да намерят специализирани решения за техните нужди. Конкретни и работещи пък са съветите на експертите, които всеки един земеделец може да получи. 
 
Тази година Сатнет залага и на още по-разнообразен инвентар, който перфектно да допълни високопроизводителните модели, с марката LS.
 
Повече информация може да получите на телефон 0888 44 44 99 или в интернет на www.lstractor.bg
Добави коментар