Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

МТЗ разширява производството и пазарите на трактори в чужбина

МТЗ разширява производството и пазарите на трактори в чужбина

Минският тракторен завод планира започването на съвместно производство с Венецуела. Намеренията са в Каракас да се сглобяват моделите на МТЗ.

Протоколът за съвместно сътрудничество бе подписан вчера по време на визита на Беларуска правителствена делегация в столицата на Венецуела.Тракторите МТЗ не са стъпвали на Венецуелския пазар вече повече от 10 години. Беларуското предприятие навлиза по-сериозно също така и на нови пазари, някои от които - Куба, Мексико и Никарагуа.
За 2005 -а година в тези страни са продадени малко над 1000 трактора МТЗ, но това е далеч под потенциала на пазара, коментираха от пресслужбата на Минския Тракторен Завод.Сериозни намерения за сглобяване на МТЗ в Бразилия имат управляващите на тракторния завод. Според тях едно такова сътрудничество ще отвори и пазари като Гватемала, Перу и Еквадор.

Коментари
Pitbull
на 13.07.2012 16:50:41
Samo taka[:wall:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug