Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Muller Elektronik взе участие в традиционните селскостопански дни на открито DLG Field Days (ВИДЕО)

Muller Elektronik взе участие в традиционните селскостопански дни на открито DLG Field Days (ВИДЕО)

Европейският лидер в производството на GPS навигации Muller Elektronik взе участие в традиционните селскостопански дни на открито DLG Field Days, които се проведоха в Германия.

 

Фирма Универсал НВГ, която е официален вносител на престижната немска марка GPS оборудване, има с какво да изненада скоро българските земеделци. Това е изцяло новата Muller TrackGuide III система за GPS управление и мониторинг.

 

ВИДЕО:

 

Пред камерата на Трактор.БГ  от Muller Elektronik, акцентира върху новостите:

 

„Подобрихме значително както външния вид, така и функционалностите на тази тъч-скрийн пълноцветна навигация с 8 инчов монитор. Работи с всички навигационни контури за работа в полето и е изцяло съвместима с ISOBUS терминали. Предлага се с 3 вида приемници, като за безплатните GPS сигнали точността е от 15 до 20 см., а при платен RTK сигнал тази навигация може да осигури точност до 2 см.

 

Предлага се с аксесоари за контрол на секциите, външен диоден индикатор, мултифункционален джойстик и система компенсираща страничните накланяния на трактора при работа в неравни терени.

 

Тази навигация има функция за запаметяване на различни машини и може да се използва лесно и бързо на различни трактори в стопанството, които са и опционално оборудвани с хидравлична система за автоматично управление.

 

Навигацията може да бъде доокомплектована със система за управление на прецизно пръскане при пръскачките– контрол на секциите, контрол на хидравликата и налягането, регулиране нормата на пръскането. Навигацията е напълно съвместима и работи с наличните раид-контролери на пръскачки като Amazone, Hardi, Berthoud, John Deere, Horsch. В допълнение може да бъде добавена и камера, която да позволява на дисплея да се виждат пръскащите секции, което е от изключително удобство за оператора и повишава ефективноста по време на работа в полето.

 

Тази навигация позволява внасяне и зареждане на файлове с данни за картирани площи на стопанствата, включително за сравнителни анализи и мониторинг върху данни и състояние на земеделските блокове от предходната година. Това позволява на оператора на трактора да прецизира допълнително нормата на торене или пръскане в уязвимите зони.

 

Пълна информация и цена за най-новата навигация Muller Track Guide 3 , можете да получите от официалния вносител на марката за България – фирма Универсал НВГ – Долна Оряховица.

 

Универсал НВГ ООД :

гр.Долна Оряховица

Телефон: 0887 413 014; 0889 231 012

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug