Мултифункционална техника на "Агра 2019"

Мултифункционална техника на "Агра 2019"

Мултифункционална и икономична техника. Това е фокусът на 28-то издание на международната изложба „Агра 2019“, съобщиха организаторите от Пловдивския панаир. 

 

Изложението, насочено към аграрния сектор, тази година ще се проведе от 20 до 24 февруари и според организаторите ще бъде по-мащабно, тъй като изложителите ангажират по-големи площи, за да представят новостите в бранша. Една от тях ще е дрон пръскачка, който спестява разходи на гориво и вода, увеличава добивите с по-прецизна обработка и има висока производителност, достигаща до 250 декара на ден. 

 

С модерната концепция за максимална ефективност е по-голяма част от  техниката за селското стопанство, която ще бъде показана на „Агра 2019“.

 

Там фермерите ще намерят и оборудване за преработка на суровини, ако искат да затворят цикъла на производство и да предлагат готови продукти. Тази възможност им дава разширената технологична зона на  Международната изложба „Фудтех“, презентираща иновации за хранителната индустрия - машини за обработка на суровини, за производство на храни, за сортиране, пакетиране и етикетиране.

 

Основни акценти на изложбата са прецизното земеделие, еко и нанотехнологиите, земеделските ферми на закрито, ефективната и икономична техника, биопроизводството. Участниците предлагат машини  от известни наши и световни марки, материали за земеделието и животновъдството, торове и препарати за растителна защита, услуги и софтуер.  Селскостопанската академия отново ще демонстрира традиционни и нови сортове растения и породи животни, технологии и инвентар за тяхното отглеждане.

 

Традиционно форумът посреща близо 750 участници от над 30 държави и повече от 40 000 посетители от България и Европа.

Добави коментар