Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

МЗХ и Бултрекс ЕООД организират конкурс "Млад механизатор"

МЗХ и Бултрекс ЕООД организират конкурс "Млад механизатор"

снимка: www.tractor.bg

Министерството на земеделието и храните съвместно с „Бултрекс” ЕООД организира конкурс „Млад механизатор” и демонстрация на селскостопанска техника за почвообработка, предлагана от фирма „Бултрекс” на българския пазар.

Мероприятието ще се проведе на 15 ноември 2008 г. в гр. Левски, в прилежащото на фирма „Бултрекс” опитно поле. В реални работни условия посетителите ще могат да видят:

- от 8.15 часа - конкурса за випускниците на специализираните училища за механизация в селското стопанство.
- от 14.00 часа - демонстрация на машини, предлагани от фирма „Бултрекс”.

Акцентът на демонстрацията се поставя върху представянето на техниката, продавана от фирмата и нейното показване в работни условия.
 
По време на демонстрациите посетителите ще могат да се запознаят с млади кадри, които ще бъдат дипломирани през 2009 г. с цел наемането им на работа във различните стопанства.

Екип на Tractor.BG ще бъде на място, за да отрази събитието със снимки и видеоматериали. Припомняме Ви, че фирма "Бултрекс" е представителн на българския пазар на световноизвестните марки Pronar, Ростселмаш, Buhler.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug