На БАТА АГРО Есен 2016 Оптиком представя разнообразие от машини и инвентар

На БАТА АГРО Есен 2016 Оптиком представя разнообразие от машини и инвентар
В навечерието на своята 25-та годишнина, фирма Оптиком, отново ще заинтригува посетителите на международното селскостопанско изложение БАТА АГРО Есен 2016, което ще се проведе от 30 август до 3 септември на летище Стара Загора. 
 
На щанд от 1300 кв. метра Оптиком ще представи премиерни модели на нова селскостопанска техника. Гостите на изложението ще имат възможността да видят първи новите машини с марка JCB още в първия ден на форума, като те ще бъдат показани в присъствието на специалния гост на щанда на компанията – британския посланик Емма Хопкинс, носител на Ордена на Британската империя. 
 
 
Своят дебют ще направи и новият телескопичен товарач JCB Agri Pro DualTech VT, който безпрецедентно ще революционизира земеделието, благодарение на първата и единствена в света 2-в-1 трансмисия (хидростатична+Powershift), специално разработена за селскостопански телескопични товарачи. Новата технология DualTech VT съкращава времетраенето на работните цикли и икономисва гориво, като постига до 25% по-висока производителност на телескопичните товарачи JCB, спрямо техните конкуренти на пазара.
 
На БАТА АГРО Есен 2016 ще бъде презентиран и новият трактор JCB Fastrac 8330, с мощност 350 к.с. Тракторът ще изпревари своята световната премиера и ще бъде представен официално пред българските земеделски стопани на агро-изложението. 
 
 
Сред новостите на щанда на Оптиком ще бъдат и тракторите с марка Landini от серия 2 (48 к.с.), приемник на серия Mistral, както и новият Landini Active 175 (175 к.с.). Тракторите Landini привличат традиционно интереса и към гамата универсални машини от серия 5 и 6, както и специализираните трактори от серия Rex за безкомпромисна работа в лозя и овощни градини. 
 
Премиера на българския пазар ще има и моделът McCormick X6.440 LS (Load Sensing), с двигател 140 к.с. и хидравлична система „closed-centre” с помпа с регулируем обем, която осигурява дебит от 110+38 л/мин за захранване на всички хидравлични функции за висока ефективност и максимална надеждност.
 
Това обаче не е всичко, Оптиком ще представи и богата гама прикачен инвентар. 
 
Пълна гама машини на лидера при прецизните сеялки MONOSEM ще видят гостите на Оптиком. Сеялките MONOSEM се наложиха през последните 10 години на родния пазар, като най-добрите за точна сеитба. След поредица от изпитания и полеви тестове, MONOSEM представя дългоочакваната и завършената вече концепция за сееща секция с електрическо задвижване Monoshox® NG Plus ME, чийто дебют фермерите ще могат да видят на щанда на компанията.
 
 
От началото на 2016 година френският производител на пръскачки KUHN пусна в производство новата си машина LEXIS, която също ще бъде презентирана на есенното изложение БАТА АГРО 2016. Новата пръскачка е с обем на резервоара от 3000 литра, а размахът на щангите е 18 до 24 метра. Пръскачката може да бъде свързана с вече наличен GPS или да бъде поръчана с GPS система на KUHN. Трети вариант за потенциалните собственици на такива машини е ISOBUS връзка към трактор с налична такава конзола.
 
 
Освен висококачествена техника и професионални решения за земеделски производители от всички сектори, Оптиком ще предлага на щанда си и лизинг с 0% лихва за срок до 36 месеца за машини с марката JCB. 
 
Лизингът за тракторите с марка McCormick и Landini, както и за прикачен инвентар от портфолиото на фирмата, е без първоначална вноска и за срок от 2 или 3 години.
 
Повече информация за гамата машини предлагани от Оптиком може да намерите на www.opticom-bg.com или на телефон : 0700 20 205

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!