Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

На фокус: GPS навигацията Muller Comfort Terminal

На фокус: GPS навигацията Muller Comfort Terminal
В днешно време технологиите се развиват с бързи темпове, а на пазара вече могат да се открият множество GPS устройства за измерване на площи. От тях могат да се възползват най-вече земеделските стопани и тези от тях, които кандидатстват за субсидии по Европейски програми. Тези устройства служат за очертаване на земеделските земи,  с най-голяма точност.
 
 
Днес ви представяме универсалната навигация Comfort Terminal на Muller Elektronik. С нея е възможно и изключително лесно извършването на няколко операции, като навигиране, автоматично управление и управление на инвентара.  
 
 
Интерес представлява и section Control системата, чрез която могат да се управляват всички функции на пръскачката:
 
•    Поддържане на зададената норма на пръскане независимо от скоростта на движение намашината.
 
•    Автоматично изключване на секциите при препокриване и при маневри в края на полето.
 
•    Управление на хидравличните функции на пръскачката /напр. разгъване на крилата/.
 
•    Аларма за празен резервоар и др.
 
•    Система Distance Control, която позволява крилата на пръскачката автоматично да копират терена.
 
Освен всичко останало Comfort Terminal има и Farm pilot система, която позволява наблюдаване в реално време работния процес на машините и обработените площи, работа с база данни за машините, задаване на поръчки чрез USB памет или по GPRS връзка. Възможност за задаване на карта с променлива норма на пръскане, торене или сеитба въз основа на информация от картиране.
 
Извършване на дистанционна диагностика на машината през CAN линията. Обурудване с допълнителни камери за увеличаване на видимостта около машината или заснеманена определен проблем по машината и изпращане чрез GPRS връзка към компютър, са също само част от опциите, които навигацията предлага.
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug