На фокус: Комбайнът Skif 280 Superior

  • 1751
  • 0
  • Новини
На фокус: Комбайнът Skif 280 Superior

Преди дни в град Голая Пристан бе представен новият зърнокомбайн Skif 280 Superior. Той представлява съвременна селскостопанска машина, създадена в духа на най-новите технологии с внедрени иновационни решения.

Спад в продажбата на трактори

Зърнокомбайнът съчетава в себе си висока надеждност и икономичност. Като резултат той осигурява на земеделските производители минимални разходи на гориво и ниска себестойност на бункера за зърно.

Освен това Skif 280 Superior прибира зърното от проблемните полета, осигурява минимални загуби от тях и може да работи над 12 часа без необходимост от ново зареждане с гориво. Не на последно място трябва да се отбележи, че зърнокомбайнът е способен да работи продължително време без разтоварване, има висока пропусклива способност – 12 кг на секунда. Благодарение на високото ниво на надеждност е годен за употреба при големи натоварвания.

Разработчиците на Skif 280 Superior са се погрижили и за комфорта на комбайнера. Това е важен фактор, от който зависи ефективността на прибиране на реколтата. Зърненият бункер е 7600-литров.Кабината е оборудвана с климатик и нагревател. Управлението на процесите е максимално автоматиризано, като е налице и информационна система. Кабината е Premium Plus, а мониторът - LH500Plus.

Комбайнът
 е снабден със съвременен 6-цилиндров двигател Sisu Power 276 к.с. с технология SCR, която гарантира понижаване на разхода на гориво до 10%. Оборудван е със система за предварителна вършитба - TS (Twin Separation – двойна сепарация, с диаметър 0,4м/1,34м), която оптимизира производителността.