Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

На фокус: Мотофреза Forteco F90

На фокус: Мотофреза Forteco F90

Резервоарът й е галванизиран срещу корозия от водните пари

Мотофрезата е подходяща за зеленчукови стопанства, овощни грани и лозя. Корпусът й е изработен от дебела стоманена ламарина (2,5 мм), което предава голяма якост на конструкцията.

Трансмисията е верижна с ремъчен съединител, което я предпазва от тежки повреди по време на работа.

Машината може да се разглобява на всеки един възел – това позволява по-лесно да се осъществява техническа поддръжка.

Двигателят на Forteco F90 е бензинов, 5.7 к.с. Снабден е с датчик за ниско ниво на маслото в картера. Въздушният филтър се почиства механично и е за многократна употреба. Резервоарът е галванизиран срещу корозия от водните пари. Изгорелите газове се отклоняват встрани от оператора на мотофрезата. Трапецовиден ремък защитава двигателя от претоварване.

Производителността е 1.2 дка на час.

Работната дълбочина е до 25 см, а работната ширина – 90/60/30.

Кормилото е ергономично с възможност за регулиране,  а при транспортиране на машината се демонтира ръчно без употребата на инструменти.

Машината отговаря на изискванията за безопасност в съответствие с директиви  EN709,  EN 3744,  EN 1553, EN 12100-1.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug